A tak właśnie nie dalej jak 5 dni temu się zastanawiałem czy oni w końcu ruszyli, czy nie
więcej browarów w Czechach
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziW ubiegły piątek nastąpiło oficjalne otwarcie rodzinnego browaru w Pacovie.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedzihttp://www.jihomestskypivovar.cz/
czyli południowomiejski minibrowar otwarty, ale piwa jeszcze nie uwarzyliPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Od marca br. domowy browar z Sazovic koło Zlina przeszedł na działalność komercyjną. Piwo w kegach i petach jest dostępne na zamówienie. Od 15 maja będzie je też można spróbować w Hospudce U Pecivála w bezpośrednim sąsiedztwie dworca kolejowego w Otrokovicach. Stronka browaru: www.zlinskysvec.czPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
W najnowszym artykule na pivnyobzor.cz można zobaczyć fotki zainstalowanych już warzelni w takich miejscach jak Lety u Dobřichovic oraz w klasycznej praskiej hospodzie U dvou koček. To nie jedyna sensacyjna wiadomość z Pragi. Oprócz minibrowarów które w ciągu kilku tygodni powinny mieć własne piwo (U dvou koček oraz Jihoměstský pivovar) szykowane jest otwarcie kolejnych dwóch realizowanych przez czeskie firmy Pivo Praha oraz Destila. To się nazywa minibrowarowy boom!Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziA na naszym forum, niby zorientowane środowisko a wpisało do DP już 252 browaryGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Bo wpisują jak im przyjdzie do głowy nazwy browarów. Gdyby tak w końcu zakończyć projekt ujednolicenia nazw, to browarów by było tyle, ile jest.
A tak przy okazji, czy ktoś zna na tyle dobrze czeski, by autorowi www.pivni.info zwrócić uwagę, że po ostatnich zmianach graficznych strona w Mozilli (w IE jest OK) nie wyświetla się prawidłowo? Cała główna treść przesunięta jest na sam dół. No chyba, że to tylko u mnie tak?Last edited by Pendragon; 2010-05-11, 11:59.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziBo wpisują jak im przyjdzie do głowy nazwy browarów. Gdyby tak w końcu zakończyć projekt ujednolicenia nazw, to browarów by było tyle, ile jest.
A tak przy okazji, czy ktoś zna na tyle dobrze czeski, by autorowi www.pivni.info zwrócić uwagę, że po ostatnich zmianach graficznych strona w Mozilli (w IE jest OK) nie wyświetla się prawidłowo? Cała główna treść przesunięta jest na sam dół. No chyba, że to tylko u mnie tak?
Comment
-
-
A jaką masz wersję? Moja to 3.6.3. Wygląda to tak, że cała główna treść, czyli to co jest na prawo od menu zaczyna się tam, gdzie kończy się lewa kolumna, czyli trzeba przewinąć obraz daleko na dół.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA jaką masz wersję? Moja to 3.6.3. Wygląda to tak, że cała główna treść, czyli to co jest na prawo od menu zaczyna się tam, gdzie kończy się lewa kolumna, czyli trzeba przewinąć obraz daleko na dół.Last edited by docent; 2010-05-11, 12:28.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziTeż mam 3.6.3 i wszystko jest ok. Posprawdzaj u siebie w ustawieniach przeglądarki. Chyba że masz na myśli nie Firefoxa tylko samą Mozillę.Last edited by Pendragon; 2010-05-11, 12:45.
Comment
-
Comment