Numer 41 to póki co Prostejov, a nie Raková u Konice.
więcej browarów w Czechach
Collapse
X
-
Mógłbyś być mniej tajemniczy?
edit > już wiemOstatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2018-01-02, 17:22.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
-
Kolejny browar już funguje, a byłem w okolicy 20-21.01. Gdybym ja to wiedział
Comment
-
6 stycznia uwarzyli pierwsze piwo, raczej byś się nie napił, zwłaszcza że wyszynku chyba nie będzie.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
. Wyszynku nie będzie, ale właściciele wyglądają na luzaków-motocykliści. I nie ukrywają w wywiadach że chętnie ugoszczą spragnionych podróżników
Comment
-
Kolejny już działający
Comment
-
Nawet osiem wpisów wcześniej już o nim pisałem.Comment
-
https://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=123646 Działa działa i to już od zeszłego roku.
Nawet osiem wpisów wcześniej już o nim pisałem., więc umieściłem wpis
Comment
Related Topics
Collapse
-
Po kilkunastu latach miasto Most wzbogaciło się o kolejny browar restauracyjny.
Pierwszym był istniejący od 12 lat minipivovar Mostecký Kahan, a od zeszłego roku w centrum miasta działa nowy Minipivovar Most.
Browar znajduje się 800 metrów od przystanku tramwajowego Most...-
Channel: Czechy
2021-10-15, 18:00 -
-
Jičín jest zapewne znany większości, choć pewnie mało kto był w tym ślicznym miasteczku. Ale każdy w dzieciństwie lub ze swoimi pociechami oglądał przygody rozbójnika Rumcajsa, w której to kreskówce wygląd zabytkowego rynku i okolic został idealnie odtworzony. Nie było tu jednak browaru,...
-
-
-
Kolejny, nowo otwarty browar w Pradze nosi nazwę Fuze. Podobno nazwa ma sugerować fuzję zmysłów, smaków i ludzi.
Browar wraz z restauracją działa od kwietnia 2024 roku i zajmuję spora część ogromnego biurowca Nové Masaryčka. Trzeba przyznać, że budynek wygląda bardzo...-
-
-
Niespełna 15 kilometrów od Prostějova leży wioska Pteni i właśnie tam oficjalnie, od lutego tego roku Radek Špicera otwiera kolejny przydomowy browarek.
Jadąc tam w ciemno, na wiele nie liczyliśmy, ale mieliśmy przysłowiowy rzut beretem od browaru Castellum, więc czemu nie spróbować....-
-
-
Strážnice to małe miasteczko w kraju południowo morawskim. Małe, ale od 2023 roku posiadające już dwa browarki. Pierwszy Strážnický Slavjan, podobno był na sprzedaż, ale czy do tego doszło?? Czesi na swoich stronach piszą, że w styczniu tego roku był dostępny w firmowej knajpce....
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment