pub i restauracja Nota Bene otworzyla minibrowar
więcej browarów w Czechach
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karol1000 Wyświetlenie odpowiedzipub i restauracja Nota Bene otworzyla minibrowar
Comment
-
-
Kolejny praski (Dolní Počernice) browar ma być otwarty wiosną:
W swoich lokalach (można je znaleźć na wskazanej stronie) serwują już swoje piwa, które warzone są w browarze Krčín (Sedlčany).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziKolejny praski (Dolní Počernice) browar ma być otwarty wiosną:
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Tu masz stosowniejsze miejsce na polecanie
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Comment
-
-
Nowy browar(Welzl) otwarto w czerwcu w miasteczku Zábřeh:
Pivovar WELZL Zábřeh je připraven na první zákazníky a zve na slavnostní otevření. Je to již více než 100 let, kdy byla zastavena výroba v měšťanském...
Nazwa pochodzi od nazwiska pochodzącego z tej miejscowości podróżnika Jana "Eskymo" Welzla.
Comment
-
-
Podczas wizyty w browarze Selsky w Kromeriżu,właściciel poinformował nas o budowie kolejnego browaru w Ołomuńcu.Jest to spowodowane tym że obecna warzelnia 500 l już nie wystarcza ,w nowej lokalizacji ma być kilkukrotnie większa.Prace już ruszyły,planowane otwarcie pierwsza połowa 2017
Comment
-
-
Comment
-
-
Nowy browarek w Pradze na Braniku (ale nie w byłym browarze).
Kontraktowiec Moucha stał się browarem stacjonarnym:
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziNowy browarek w Pradze na Braniku (ale nie w byłym browarze).
Comment
-
Comment