Gdzie wysłać list?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Dziubak
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2005.08
    • 67

Gdzie wysłać list?

Witam, kolekcjonuję etykiety, chciałbym wysłać parę listów do polskich browarów z prośbą przysłania mi kilku etykiet. Do których browarów mogę wysłać list i mieć nadzieję na odpowiedz?
  • mark33
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2005.04
    • 3283

Tutaj jest dobry wątek na ten temat.

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
      Jak tworzyć nowe wpisy w dziale Wydarzenia?
      ART
      Zachęcam do wprowadzania informacji o nadchodzących wydarzeniach w naszym piwnym świecie.

Żeby Wydarzenia wyświetlały się odpowiednio także na liście nadchodzących imprez trzeba poprawnie wypełnić formularz nowego wpisu.

Najpierw wybór najodpowiedniejszego działu...
      2024-10-12, 20:15
    • grodek
      Sprzedam taboret gazowy z butlą gazową 11 kg
      grodek
      Mam do sprzedania taboret gazowy (kuchenkę) na gaz propan-butan o mocy cieplnej 7,5 kW z wbudowaną zapalarką piezoelektryczną. Podstawa ma wymiar ok. 40 x 40 cm. W zestawie jest też reduktor gazu wraz z wężem. Taboret jest bardzo stabilny i solidnie wykonany. Butla 11 kg na gaz propan-butan,...
      2024-03-10, 18:44
    • HaJni
      Problem z wymianą
      HaJni
      Rzadko kiedy wymieniam się podstawkami, ale miałem kilka kompletów nowej serii żubra, wieść poszła i kilka osób się do mnie odezwało. Jeden komplet bez problemów dotarł do Warszawy. Dwa kolejne wysłałem, jak zawsze poleconym, 9 września: jeden do Poznania, drugi do Warszawy. Ten pierwszy...
      2020-10-14, 17:40
    • kool83
      PRACA - Browar Probus - Przedstawiciel Handlowy
      kool83
      Cześć,

Oławski Browar Probus poszukuje osoby na stanowisko przedstawiciela handlowego.

Wymagamy doświadczenia w handlu, znajomości zagadnień związanych z piwem oraz prawa jazdy.

Oferujemy pracę w ciągle rozwijającym się browarze oraz ciekawej branży....
      2017-08-28, 20:39
    • banaszek
      Ankieta do magisterki - Banaszek prosi o wsparcie :-)
      banaszek
      Dzię dobry, to ja. Czasem coś napisałem, czasem uwarzyłem. Pomożecie? Ankieta, anonimowa, niedługa (ca 60 kliknięć). Pomóżcie Dobrzy Ludzie. ART, wywal to w kosmos jak zaśmiecam (możesz mi pousuwać posty w message Center? nie mogłem do Ciebie nic wysłać bo limit przekroczony a nie umiem...
      2022-03-10, 10:35
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...