Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr
Wyświetlenie odpowiedzi
Browar Belgia sprzedany
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83 Wyświetlenie odpowiedzipytanie: czy zostaje piwo czy marka?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziNo chyba nie myślisz, że wleją Żubra i napiszą na nim Frater Pszeniczny."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
pszeniczne jak każdy inny rodzaj piwa - może być dobre, może być liche; specjaliści od marketingu zaraz mogą wymyślić, że nie każdy lubi smak drożdży albo jaki inny i trza ten smak usunąć, żeby się lepiej sprzedawało
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika delvish Wyświetlenie odpowiedziJa myślę, że owszem wleją Żubra, tyle że wcześniej dodadzą do niego zmętniacza i aromaty
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83 Wyświetlenie odpowiedzipszeniczne jak każdy inny rodzaj piwa - może być dobre, może być liche; specjaliści od marketingu zaraz mogą wymyślić, że nie każdy lubi smak drożdży albo jaki inny i trza ten smak usunąć, żeby się lepiej sprzedawało
Comment
-
-
A orientuje się ktoś może, co dalej z importowanym Palmem? Bo dla mnie zniknięcie tego piwa ze sklepów byłoby większą stratą niż pszeniczny Frater...Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
Comment
-
-
Palm nie będzie już importowany. Rozmawiałem z przedstawicielem KP, który przyjechał razem z byłym PH browaru Belgia. Ja zamawiam jeszcze cały czas Palma z MC Lana'e. Trzeba zrobić sobie jakiś zapas...
Zostają tylko Wojaki, jeden gingers i Fratery na hipermarkety.
Comment
-
-
dziś w Leclercu zakupiłem Fratera Podwójnego myśląc, że to już ostatni rzut na półki; w domu patrze na etykietę, a tam już napis "Browar Kielce Spółka z o.o." czyli jednak zostają oba Fratery - może nasza nagroda dała coś do myślenia tęgim głowom z KP a może tylko zabutelkowali piwo, które zostało w tankach? miejmy nadzieję, że jednak nie taka jest prawda
a w ogóle to zszokowało mnie, że podano adres browaru, gdzie zrobiono piwo, a nie "KP, Poznań, ul. Szwajcarska"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83 Wyświetlenie odpowiedzia w ogóle to zszokowało mnie, że podano adres browaru, gdzie zrobiono piwo, a nie "KP, Poznań, ul. Szwajcarska"browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Do MADZIARA:
Czy po roku czasu, który upłynął od momentu siania przez Ciebie defetyzmu i wizji apokalipsy efektem której miało być zlikwidowanie Fratera i Gingersa zweryfikowałeś swój pogląd? Pamiętam, że gdy broniłem wtedy Fratera napisałeś "zastanów się jak będziesz wyglądał, kiedy moja prognoza się spełni". Jek wyglądasz dzisiaj Ty (ekspercie piwno/marketingowy) skoro Twoje prognozy się nie spełniły?
Frater istnieje (cicho i spokojnie, ale jest). Gingers Classic pozostał.
Może jakaś prognoza dla nich na kolejny rok ?
Pozdrawiam
Comment
-
Comment