No to kto z okolic Kielc kiedyś natrafi na butelkę specyfiku KP typu żubr lech czy tyskie z numerem partii zaczynającym się na 4 to niech zda relację Może jakaś nowa belgijska nuta weń zagości?
Browar Belgia sprzedany
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika vacoo Wyświetlenie odpowiedziNo to kto z okolic Kielc kiedyś natrafi na butelkę specyfiku KP typu żubr lech czy tyskie z numerem partii zaczynającym się na 4 to niech zda relację Może jakaś nowa belgijska nuta weń zagości?
Comment
-
-
BB
My w tym roku poza swoimi beznadziejnymi markami robilismy tatre dla grupy zywiec i od jakiegos czasu malo robimy swojego a napieramy zubra Nie powiem Zuberek jest fajny. Bo jak go warzymy to jest duzo mniej pracy nie jest tak ciezko Najgorsze jest to ze mamy system 4 brygadowy Wykancza mnie juz to po malu Kazdy weekend w pracy Nie jak normalni ludzie od poniedzialku do piatku. Ciekawi mnie jak w KP jakie sa zarobki. U nas marne jak na kazdy weekend w pracy. Nie chce mi sie juz pracowac w BB szczerze mowiac Jak mam isc do pracy to przez caly czas o tym mysle Nic tu nie jest tak jak powinno byc. Powiem wam mam kolege ktory pracuje w hurtowni takich rzeczy jak swieczki, filizanki itp zarabia wiecej niz ja a pracuje od poniedzialku do piatku W zadna sobote i w zadna niedziele i pracuje ich tam chyba 20 a u nas pracuje 350 i mamy duzo mniej ;( Ciekawe tez jak zarabiaja w zywcu pracownicy Dobra mykam bo dzis na noc musze isc to juz czwarta Ale jeszcze tylko cztery drugie zmiany i urlop na wesele Troche odpoczne Pozdrowionka
Comment
-
-
A interpunkcję, gdzie wcieło?
O kwestiach finansowych w pracy niestosownie jest rozmawiać publicznie i to w necie. Jak ci nie pasuje to się zwolnij! Ja również pracuje w systemie 7 dni w tygodni/24 godz na dobę i nie narzekam, choć wiem, że gdzie indziej zarabiają więcej. Każdy ma na to co zasłużył.
a już w temacie BB, to jak tobie smakuje Żubr i do tego tak określasz marki własne to nie dziwię się, że w Polsce króluje masówka zamiast prawdziwego piwa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziJa również pracuje w systemie 7 dni w tygodni/24 godz na dobę i nie narzekam...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziKażdy ma na to co zasłużył."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika delvish Wyświetlenie odpowiedziPrawda wyszła na jaw - e-prezes jest cyborgiem
Ja bym z takimi mocnymi sądami jednak uważał.
Comment
-
-
Czy ja powiedzialem ze mi smakuje zubr? Nie kojarze zebym cos takiego napisal. Pisalem tylko ze lzej sie go robi jest luzniej niz przy innych piwach A nasze marki? wiem jak sie je robi i tyle Zubr bynajmniej idzie czysciutki bez chemii. Nie wiesz bardzo jak sie robi piwo to sie nie wypowiadaj na temat tego trunku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szaleniec22 Wyświetlenie odpowiedziNie wiesz bardzo jak sie robi piwo to sie nie wypowiadaj na temat tego trunku
oooo, mamy fachowca z koncernu. Prosimy o szczegóły np. jakich surowców używacie- procentowo.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Zgoda e-prezesie, tylko między "nie pasuje ci - to się zwolnij!" a "każdy ma na to co zasłużył" jest pewna, hm.. różnica. To drugie to jednak zdecydowanie szersze i bardziej filozoficzne stwierdzenie niż to drugie. Co do sytuacji na rynku pracy zgadzam się z Tobą w 100%
O! Widzę, że zapowiada się ciekawa dyskusjaOstatnia zmiana dokonana przez delvish; 2007-08-19, 19:15."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szaleniec22 Wyświetlenie odpowiedzi... Nie powiem Zuberek jest fajny. ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szaleniec22 Wyświetlenie odpowiedziPrzeciez nie moge udzielac takich informacji
Comment
-
Comment