Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox
Wyświetlenie odpowiedzi
Browar Belgia sprzedany
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziTo na cholerę wynajeli firme reklamową aby reklamować Fratera?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ergie Wyświetlenie odpowiedziA może w takim razie w ramach wspierania mocy przerobowych KP, sprzedasz im swoje gary
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfire Wyświetlenie odpowiedziMyślę tak samo jak Krzysiu. Bardzo dobra lokalizacja jak dla KP - nie maja przecież swojego browaru w tej ćwiartce kraju ( stosunkowo blisko do Warszawy, Łodzi, Lublina, Krakowa, Rzeszowa itp) + mozliwość rozbudowy samego browaru wraz z centrum dystrybucyjnym.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83 Wyświetlenie odpowiedziale nam się specjalista i fachowiec trafił na forum- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
odniosłem się właśnie do treści jego 3 ostatnich postów w tym wątku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krzem82 Wyświetlenie odpowiedziKto wynajoł KP? Wojak wydawał się jak najbardziej uniwersalnym piwem z BB więc dlatego pewnie ta decyzja. Może go wykastrują i zrobią z niego pilsa))))
FCJP
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krzem82 Wyświetlenie odpowiedziMogli sobie kupić browar łódzki.."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Jeśli już to oficjalnie może się to zdarzyć w poniedziałek. UOKIK nie wydał jeszcze decyzji w tej sprawie."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
A ja znów widziałem furę obrandowaną "Fratrem":
tablice były dolnośląskie...
Comment
-
-
Są dwie takie "fury". Jeżdżą nimi tzw. Ambasadorowie marki Frater, którzy zajmują się sprzedażą Fratera i Palma do wyselekcjonowanych restauracji i sklepów w regionie małopolski.
Nawiązując (tak troche poza tematem) do wyników Otwartego Konkursu Piw to liczę, że rok na Jesiennym Spotkaniu browarników w kategorii piw pszenicznych zgłoszone zostaną już same produkowane w Polsce pszeniczniaki (nie import). Choć i tak widać, że Frater wypadł całkiem dobrze. Cieszę się jednak, że ruszyła się lawina z pszeniczniakami. Razem z Fraterem w tym roku mamy już 4 nowe POLSKIE propozycje (Frater, Ciechan, Kiper, Okocim). Super!
W grupie IX (piwa pszeniczne):
I miejsce (złoty medal)–PAULANER HEFE-WEISEBIER–GRUPA ŻYWIEC (4,73pkt.)
II miejsce (srebrny medal) - FRATER PSZENICZNY – BROWAR BELGIA (4,68pkt.)
III miejsce (brązowy medal) – CORNELIUS WEIZEN BIER – SULIMAR (4,18 pkt.)
Pozostałe miejsca zajęło:
CIECHAN PSZENICZNE – BROWAR CIECHAN (3,19 pkt.)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika m_q Wyświetlenie odpowiedziA ja znów widziałem furę obrandowaną "Fratrem":
tablice były dolnośląskie...To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment