Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy
Wyświetlenie odpowiedzi
Browar Belgia sprzedany
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krzem82 Wyświetlenie odpowiedziNo fakt. To co lepsze likwidacja całkiem niezłego browaru czy nie pozwolenie KP do zajęcia jeszcze większej powierzchni rynku- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krzem82 Wyświetlenie odpowiedziNo tak ale jak KP nie kupi browaru belgia to chyba ten browar pójdzie na straty. Wolę żeby ten browar istniał pod panowaniem KP niż upadł.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziBrowar przecież nie był deficytowy."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika delvish Wyświetlenie odpowiedziO ciekawe. A skąd taka wiadomość?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lacriferno Wyświetlenie odpowiedziCo za różnica czy przestanie istnieć, czy zacznie warzyć Żubra? Dla mnie pod skrzydłami KP i tak jakby przestał istnieć.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika delvish Wyświetlenie odpowiedziO ciekawe. A skąd taka wiadomość?
Zrodlo: www.browarbelgia.plLast edited by Kiba69; 2007-11-06, 23:59.
Comment
-
-
Sprawa cały czas jest w UOKIK. Odwołania innych firm przedłużają wydanie decyzji."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kiba69 Wyświetlenie odpowiedziW Grudniu miala byc decyzja UOKIK, wie ktos cos w tej sprawie ??? Na stronie tego urzedu zadne informacje sie nie pojawily.
Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumenta wyraził zgodę na przejęcie Browaru Belgia przez Kompanię Piwowarską
Kompania Piwowarska SA (KP), (...) ogłasza, że Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumenta (UOKiK) wyraził zgodę na transakcję zakupu przez Kompanię Piwowarską 99,96% udziałów spółki Browar Belgia Sp. z o.o. od PALM Breweries NV. Celem inwestycji jest zapewnienie zdolności produkcyjnych niezbędnych do zaspokojenia rosnącego popytu na produkty KP.
Zgoda UOKiK'u oznacza, że nie istnieją prawne przeciwwskazania do podpisania przez Kompanię Piwowarską i PALM Breweries NV ostatecznej umowy zakupu, co nastąpi w ciągu najbliższych dni. Po podpisaniu umowy zostaną ujawnione dalsze szczegóły dotyczące planów rozwoju spółki. (...)- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziJa tam wierzę w dobrą wolę KP
Zobaczycie powstanie już niedługo Tyskie pszeniczne,lub Żubr pszeniczny ,albo Lech pszeniczny ,e tam wszystkie w jednym czasie
Swoją drogą serdeczne pozdrowienia dla UOKiK-u.EchLast edited by sopista; 2008-01-04, 19:30.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Borysko Wyświetlenie odpowiedziR.I.P. FratryPiweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
W browar.biz: smrtan | w Piweczko.org: slobodan
Mój browar domowy
Etykiety moich piw domowych
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Borysko Wyświetlenie odpowiedziR.I.P. Fratry
Comment
-
Comment