Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA
Wyświetlenie odpowiedzi
Przetarg na Czarnkowski Browar
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MuadDib Wyświetlenie odpowiedzijak dobrze pójdzie to w ten lub przyszły piątek będę przejeżdżał przez Wrocław, nie wiem co prawda jakie będę miał możliwości transportowe, ale jeśli się da to mogę cosik podrzucić jak by co to się odezwij na PW
Zapraszamy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziJak będziesz w piątek to koniecznie zajrzyj do Lamusa na ul. Bogusławskiego niedaleko dworca PKP, sekcja wrocławska pewnie będzie tam degustowała piwa różne
Zapraszamy
Comment
-
-
Czytam i oczom nie wierzę - te peany na temat Noteckiego - przecież ciemne z beczki na naszej imprezie tak zalatywało kapustą, że nawet przełknąć tego nie mogłam, a jasne, mimo, że o wiele lepsze, wiele straciło ostatnimi czasy, zapewne przez spory dodatek kukurydzy, nie mówiąc o cukrze... Nigdy nie byłam wielbicielką Noteckiego, ale po ostatnich degustacjach to zaczynam mocno tęsknić do poprzedniego, pełnego i treściwego smaku.
Najlepsze Noteckie lali pod parasolami Czarnkowa na stadionie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziCzytam i oczom nie wierzę - te peany na temat Noteckiego - przecież ciemne z beczki na naszej imprezie tak zalatywało kapustą, że nawet przełknąć tego nie mogłam, a jasne, mimo, że o wiele lepsze, wiele straciło ostatnimi czasy, zapewne przez spory dodatek kukurydzy, nie mówiąc o cukrze... Nigdy nie byłam wielbicielką Noteckiego, ale po ostatnich degustacjach to zaczynam mocno tęsknić do poprzedniego, pełnego i treściwego smaku.
Najlepsze Noteckie lali pod parasolami Czarnkowa na stadionieBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Ja naprawdę nie narzekam. Noteckie było nieco mało treściwe, Eire zbyt słodkie (nie mylić ze zbyt słodowym... ). Rezane za to było super - mieszałem większość wypitych.
A propo - scena z knajpki przybrowarnej:
Ja: Można zamówić pół na pół ciemne z jasnym?
Pani (ze znajomością tematu): Do jednej szklanki?
Ja: Tak, zmieszane.
Pani: Wie pan co? Dzisiaj już wcześniej tak zamawiali!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta Wyświetlenie odpowiedziRezane za to było super - mieszałem większość wypitych.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziMarusiu - najlepsze lali w knajpie pod browarem.
A co do kiszonej kapusty, to najlepiej obrazuje zdjęcie Szefiego mojej facjaty jak sobie nalałam zaraz po przyjeździe - nawet nie wiedziałam, że potrafię się aż tak kosmicznie skrzywić
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziKwestia gustu.(...)
To samo z pijalni przy browarze smakowało kompletnie inaczej.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziZ tym piwem zlotowym było coś ewidentnie na rzeczy.
To samo z pijalni przy browarze smakowało kompletnie inaczej.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziNo właśnie. Ewidentnie lepsze przy browarze. Kumple ze zlotu mówili, że to kwestia atmosfery, pokala z napisem "Noteckie", ale ja sie nie zgadzam, było takie jakieś miło kwaskowe, bardziej treściwe...Trzcianka przeprasza za agresywne ławki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziJeżeli powołają spółkę, czemu nie.
Comment
-
Comment