Ogłaszanie przetargu na dzierżawę wróży sporo kłopotów, tym bardziej, że oferta nazbyt atrakcyjna nie jest, chyba czas zrobić zapasy Noteckiego...
Przetarg na Czarnkowski Browar
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziMoim zdaniem dzierżawa jest jedynym sposobem aby browar przejęło coś na kształt spółki pracowniczej. Gdyby oferta dotyczyła sprzedaży, taki twór nie miałby szans.
Comment
-
-
Czarnkowski zaścianek
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MuadDib Wyświetlenie odpowiedzijak by coto w tę spółkę chętnie wejdę
w piątek zrobilem zakupy w przybrowarnej spelunce - a tam jasne niepasteryzowane z dwoma różnymi naklejkami (zawartość podobno taka sama) świeże , ale o dziwnym smaku - jako początkujący piwosz okerślilbym go jako chemiczny posmakz konkretną goryczką - tubylcom najwyrazniej smakowolo mi niebardzo. Ciemne jeszcze zakapslowane .Ogólne wrażenia z otoczenia bardzo kiepskie poza Panią , która nawet wobec miejscowych niekoniecznie trzezwych byla mila.
Wspólczuję przyszlemu dzierżawcy, jeżeli taki się znajdzie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika perfekt32 Wyświetlenie odpowiedzia ja nie
w piątek zrobilem zakupy w przybrowarnej spelunce - a tam jasne niepasteryzowane z dwoma różnymi naklejkami (zawartość podobno taka sama) świeże , ale o dziwnym smaku - jako początkujący piwosz okerślilbym go jako chemiczny posmakz konkretną goryczką - tubylcom najwyrazniej smakowolo mi niebardzo. Ciemne jeszcze zakapslowane .Ogólne wrażenia z otoczenia bardzo kiepskie poza Panią , która nawet wobec miejscowych niekoniecznie trzezwych byla mila.
Wspólczuję przyszlemu dzierżawcy, jeżeli taki się znajdzie.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Perfekt32 się musi dużo nauczyć...
To co czułeś w tym piwie to nie chmia, a właśnie chemii brak, co odróżnia czarnkowskie piwo od większości dostępnych na rynku... Podobnie jak Adam16 wypiłem sporo Noteckich ostatnimi dniami i wspomnienia mam jak najbardziej pozytywne!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta Wyświetlenie odpowiedziPerfekt32 się musi dużo nauczyć...
To co czułeś w tym piwie to nie chmia, a właśnie chemii brak, co odróżnia czarnkowskie piwo od większości dostępnych na rynku... Podobnie jak Adam16 wypiłem sporo Noteckich ostatnimi dniami i wspomnienia mam jak najbardziej pozytywne!
ostatnio za sprawą mojej żonki mialem ( i ciągle jeszcze mam) okazję testować wielu gatunków piw z malych niemieckich(bawarskich) browarów - nigdzie tam się nie spotkalem z podobnym dziwnym smakiem pozostającym przez dluższy czas na podniebiniu- może to urok Noteckiego -nie wiem.w Czarnkowskich piwkach najbardziej mi się podoba kaliber butelek- idealnie leżą w ręku.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika perfekt32 Wyświetlenie odpowiedziw piątek zrobilem zakupy w przybrowarnej spelunce - a tam jasne niepasteryzowane z dwoma różnymi naklejkami (zawartość podobno taka sama) świeże , ale o dziwnym smaku - jako początkujący piwosz okerślilbym go jako chemiczny posmakz konkretną goryczką
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MuadDib Wyświetlenie odpowiedzija je kupuję w Łodzi i z całą odpowiedzialnością mogę stwierdzić, że to co kupuję (Noteckie niepasteryzowanie i Erie) zaliczam do moich ulubionych, polskich piw. Nie wiem co miałeś okazję tam wypić i nie wiem jak smakuje w przybrowarnym sklepie :/
Nie wiem o co chodzi , ale tak bylo - może różne warzenia, choć data przydatności byla taka sama
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika perfekt32 Wyświetlenie odpowiedziNie wiem o co chodzi , ale tak bylo - może różne warzenia, choć data przydatności byla taka sama
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziMały zapasik jeszcze został, strata w ilości 1 szt. po zderzeniu z barierką na dworcu PKP w Krzyżu gdyśmy gnali do pociągu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MuadDib Wyświetlenie odpowiedziEch, aż mi się łezka zakręciła, taka strata, jeśli mieszkasz niedaleko Łodzi to Ci mogę podać dobry namiar, gdzie wspaniałości z Czarnkowa możesz nabyć do woli
Comment
-
Comment