Dla mnie stara etykieta była przednia. Nowa to połączenie starodawności z nowoczesnym design'em które ni jak do siebie nie pasuje. Nie wiem czemu zdecydowano się na zmianę tak dobrego wzoru.
Uwagi na temat etykiet browaru Ciechanów
Collapse
X
-
tak, pozwolę wtrącić skromną opinię konsumenta: stare-nowe 1:0
stara etykieta wywoływała bardzo pozytywne uczucia, od razu było widać, że to nie koncerniak, była czytelna i w przyjemnej szacie utrzymana. Krawatka to mistrzostwo.
Możliwe, że teraz produkty są bardziej ujednolicone, przedtem podobny był chyba wyborny i mocny ale szata mojego ulubionego piwa (oczywiście mowa o Wybornym) zdecydowanie odstręcza... Nie kieruję się przy zakupach wyglądem etykiety, jednak "starego" Ciechana przyjemnie było postawić na stole po wyjęciu z lodówki i patrzeć jak pojawiają się kropelki wody na ciechanowskim zamku , nową etykietę z kolei najchętniej bym oderwał...
Na szczęscie zawartość butelki to nadal jeden z lepszych napojów, oby jak najdłużej gościł w mojej diecie!
pozdrawiam
Comment
-
-
a`propos etykiet z Browaru Ciechanów, to podczas dzisiejszej dostawy zauważyłem, iż MIODOWE ma nową etykietkę coś w stylu nowych Ciechanów i Pszeniczki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor Wyświetlenie odpowiedzia`propos etykiet z Browaru Ciechanów, to podczas dzisiejszej dostawy zauważyłem, iż MIODOWE ma nową etykietkę coś w stylu nowych Ciechanów i Pszeniczki
Last edited by Pinio74; 2007-09-19, 13:15.BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
mnie bardziej się podobały stare, owalne, zamek i stempelek jak z urzedu "Nie pasteryzowane" - zupełnie jak by celnik (choć zawód pewnie niezbyt lubiany, wszak sporo pysznych piwek pewnie zarekwirowano ) przybił - "jest czysty, bierzcie i pijcie z niego wszyscy"
Comment
-
-
zejdę trochę z tematu
a co się stało z porterem i farskim oraz linią beczkowe - na stronie ich nie ma, ze sklepów też poznikały, czy już nie są warzone??
Comment
-
Comment