Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer
Wyświetlenie odpowiedzi
Browar Boss ogłosił upadłość (z możliwością zawarcia układu)
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziMoże John King kupiłby BOSSa, zamiast Połczyna i nastawił się na niszowe piwa?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lacriferno Wyświetlenie odpowiedziDużo złego robi tutaj forma ekspozycji. Boss w rzeszowskim Intermarche zawsze stał na najniższej półce obok jakiejś Mini Ceny z Jabłonowa.
Myślę, że najistotniejszą sprawą jest to, jaką powierzchnię zajmują poszczególne marki i nie trzeba chyba dodawać kto tutaj przewodzi - koncernowe rulez!"Nie każde piwo to Żywiec "- całe szczęście.
Comment
-
-
Ja w kwestii formalnej, a konkretnie tytułu wątku
Browar nie ogłosił upadłości. Upadłość ogłosił sąd. Zatem tytuł mija się trochę z rzeczywistością."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piowen Wyświetlenie odpowiedziPoprawka. Boss stoi na środkowej półce, obok np. Kamasutry, ale zajmuje co najwyżej 20 cm szerokości półki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika snorre Wyświetlenie odpowiedziCiekawe - w Swarzędzkim Intermarche Portera stawiają na najwyższej półce - jak zmniejsza się jego ilość to niższym osobom (n.p. mi ciężko go dosięgnąć i muszą się imać różnych kombinacji.(Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
Comment