Ja bym zaczęła od spytania sąsiadów czy nie będzie im przeszkadzac obecność baru wiadomo z czym łączy się sąsiedztwo takiego lokalu. Znam w Warszawie kilka super miejsc na lokal typu pub ale każdy kolejny upadał przez sąsiadów- tylko minęła 22 i wykonywali telefonem za telefonem na policję, że jest za głośno aż wkońcu klienci przestawali przychodzić.
Co do browarów, w zależności od klienta na jakiego się nastawiasz albo kontaktuj się z koncernami albo z małymi browarami.
Nie napisałas czy chcesz piwo w butelkach czy kegach? Jeśli w butelkach to można rozmawiać z hurtowniami, które zaopatrzą Cię nie tylko w piwo.
Jeśli chodzi o "wyłączność" to chyba już od tego się odchodzi, ale wiem to tylko z plotek
Co do browarów, w zależności od klienta na jakiego się nastawiasz albo kontaktuj się z koncernami albo z małymi browarami.
Nie napisałas czy chcesz piwo w butelkach czy kegach? Jeśli w butelkach to można rozmawiać z hurtowniami, które zaopatrzą Cię nie tylko w piwo.
Jeśli chodzi o "wyłączność" to chyba już od tego się odchodzi, ale wiem to tylko z plotek
Comment