Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stasiek69
Wyświetlenie odpowiedzi
Sklep internetowy - browar Jagiełło
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mapajak Wyświetlenie odpowiedziDzwoniłem do browaru i dowiedziałem się, że nie wysyłają piw bo koszt przesyłki 20 piw wychodzi 60 zł.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziCiechan i Czarnków jakoś sobie z tym poradziły
Tydzień temu, na moje pytanie o koszty wysyłki, dostałem od nich mail w którym piszą że negocjują stawki z kurierami.
Z tego co pisze Mapajak te negocjacje nie za bardzo im wyszły.
Comment
-
-
E tam, dziwne!
Toż to tradycyjna, staropolska skłonność do improwizacji w najczystszej postaci - "Jakoś tam będzie". Tylko, że często tak właśnie się kończy...
Comment
-
-
Ceny znów się zmieniły. Nieznacznie ale w górę.
Gulden - 2,07 (0.5)
Mocny - 2,20 (0.5)
Mocny - 1,59 (0.33)
Origo - 2,87 (0.5) - bez zmian
Magnus - 1,83 (0.33)
Specjal - 2,07 (0.5)
Light - 1,71 (0.33) - bez zmian
Dogadali się z jakimś kurierem (taką informację dostałem mailem) - cena przesyłki (do 30kg) to 16zł netto.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stasiek69 Wyświetlenie odpowiedzi
Dogadali się z jakimś kurierem (taką informację dostałem mailem) - cena przesyłki (do 30kg) to 16zł netto."Gdzie się piwo warzy, tam się dobrze darzy"
Wolsztyński Browar Domowy M & P
Comment
-
-
Wczoraj złożyłem pierwsze zamówienie. Trochę dziwnie to wygląda, bo w mailu potwierdzajacym napisali, że cennik Poczty Polskiej. Dodatakowo liczą sobie 3 złote za pobranie, co chyba nie jest ceną PP. Tak więc nie wiem czy przywiezie to PP, czy też kurier. Ktoś z forum już u nich tak zamawiał i może powiedzieć jak to wyglada? Podejrzałem w linku, że moje zamówienie nosi numer 56, czyli zbyt wiele internetowo nie handlują - jakieś 20 paczek na miesiąc. Jak dla mnie minus za brak możliwości płacenia przelewem.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment