Jako osobnik z dużą dozą wrodzonej i nabytej złośliwości miałem pomysł na nazwę podgatunku: PIWO PSZENICOWANE, ale sobie odpuściłem...
Pszeniczne z... Okocimia?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziMoże ktoś zrobi teścik porównawczy Baltasa i Okocimia Pszenicznego. Niby różnia się delikatnie alkoholem, ale...
Okocimia jak dla mnie Baltas za mało pszeniczny. Powiem tyle że Baltasa odstawiłem po wypiciu kilku testowych łyków. Baltas - nie nada. Okocim "zdegustowałem" z przyjemnością do dna
Comment
-
-
Podobno Corneliusa można dostać w Kauflandzie ???
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziAleż nic nie szkodzi .
Po prostu na Corneliusa nie miałem jeszcze okazji natrafić, dla mnie jest jeszcze, niestety, bytem wirtualnym... .
Ale gdy go dopadnę, to niezwłocznie
Widział ktoś mozebajury nie piję ino zacne piwo !
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lipali Wyświetlenie odpowiedziCzy piwo pszenne :P którego niestety jeszcze nie spróbowałem ... (za daleko mam do reala)
Pozycja jest nawet ujęta w ich gazetce promocyjnej.
Comment
-
-
HEJKASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Ale Kochani forumowicze nie róbcie takiej reklamy temu Koncernowi niech wyda trochę kasy na reklamę i pokaże swoja klasę, a nie bada rynek, czy mu się przypadkiem opłaca ???? będzie opłacało sprzedawać to piwo ...... Ścierwobajury nie piję ino zacne piwo !
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lipali Wyświetlenie odpowiedziAle Kochani forumowicze nie róbcie takiej reklamy temu Koncernowi niech wyda trochę kasy na reklamę i pokaże swoja klasę, a nie bada rynek, czy mu się przypadkiem opłaca ???? będzie opłacało sprzedawać to piwo ...... ŚcierwoPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lipali Wyświetlenie odpowiedziPrzepraszam zagalopowałem sięęęęęęęęOstatnia zmiana dokonana przez anteks; 2007-11-18, 21:44.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lipali Wyświetlenie odpowiedziCzy piwo pszenne :P którego niestety jeszcze nie spróbowałem ... (za daleko mam do reala) posiada jakieś ciekawe dane na kontretykiecie ???Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lipali Wyświetlenie odpowiedziAle Kochani forumowicze nie róbcie takiej reklamy temu Koncernowi niech wyda trochę kasy na reklamę i pokaże swoja klasę, a nie bada rynek, czy mu się przypadkiem opłaca ???? będzie opłacało sprzedawać to piwo ...... ŚcierwoMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lipali Wyświetlenie odpowiedziPodobno Corneliusa można dostać w Kauflandzie ???
Widział ktoś moze
Ja dziś go tam kupiłem i właśnie spożywam...
Comment
-
Comment