wiem, już poprawiłam.
Pszeniczne z... Okocimia?
Collapse
X
-
pamiętam, że Okocim wypuścił piwo pszeniczne jakiś czas temu, od tego chyba właśnie zaczął się ten wątek. potem przez jakiś czas tego piwa nie było, a teraz powróciło w nowej butelce. nie jest powiedziane, że to jedno i to samo piwo.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szyszka Wyświetlenie odpowiedzipamiętam, że Okocim wypuścił piwo pszeniczne jakiś czas temu, od tego chyba właśnie zaczął się ten wątek. potem przez jakiś czas tego piwa nie było, a teraz powróciło w nowej butelce. nie jest powiedziane, że to jedno i to samo piwo.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziPo drugie będąc w piątek w Pott's Brau w Oelde, który warzy smacznego weizena wykorzystuje właśnie tankofermetatory pionowe.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziNie browar Okocim a Carlsberg Okocim.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szyszka Wyświetlenie odpowiedzi(...) nie ma czegoś takiego, jak "Carlsberg Okocim". jest Carlsberg Polska Sp. z o.o., a Okocim to jedna z marek, do której prawa posiadają i posługują się nią.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szyszka Wyświetlenie odpowiedzia jak już tak lubisz czepialstwo, to nie ma czegoś takiego, jak "Carlsberg Okocim". jest Carlsberg Polska Sp. z o.o., a Okocim to jedna z marek, do której prawa posiadają i posługują się nią.
Ale generalnie, to rację ma abernacka. Piwo nie jest nowe, nowe jest tylko opakowanie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziProdukt został dopuszczony do spożycia, więc nie może być niezdrowy.
DDT też było dopuszczone.
Comment
-
-
Alkohol etylowy również jest dopuszczony do spożycia, a w pewnych dawkach jest śmiertelny. Dopuszczony do spożycia jest benzoesan sodu, którego funcją jest mordowanie mikroorganizmów w produkctach przewidzianych do spożycia przez człowieka.
Tak czytam twoje ostatnie wypowiedzi i stwierdzam ogromną woltę w twoich poglądach. Diametralna zmiana. Świadczy to o twojej słabej psychice. Z takich ludzi zazwyczaj składają się kadry aparatu terroru. Teksty, jakie wypisujesz, znane są już z tzw. "procesów norymberskich". Tam oskarżeni bronili się tłumaczeniem, że przestrzegali prawa i wykonywali rozkazy.
Nie ma takiego prawa, które zabrania zameldowanie przełożonemu, że jakieś prawo jest idiotyczne i należałoby je zmienić. Jednak twoja gorliwość z epatowaniu urzędniczym posłuszeństwem dowodzi, jak bardzo punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Daj sobie spokój z takim gadaniem, bo ośmieszasz się.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziWszystko to chemia i większość surowców jest organicznych. Nie zaszkodzi Ci na pewno. Produkt został dopuszczony do spożycia, więc nie może być niezdrowy.
To jest forum dyskusyjne i każdemu wolno wypowiadać swoje poglądy. Skąd bierzesz informacje, że to co mówię jest czymś mi narzuconym? Moje poglądy nie uległy zmianie. Zmianie uległo ich respektowanie, tudzież kwestia co jest małą szkodliwością społeczną co nie i itp. Będąc szarym obywatelem nie miałem świadomości o istnieniu wielu ustaw i rozporządzeń, które mnie dotyczą. Praca po drugiej stronie sprawia, że muszę poznać to prawo. Nie jestem ideałem i nie twierdzę, że pozjadałem wszystkie rozumy.
Comment
-
Comment