I z czego tu się cieszyć. Może raz spróbuje ale i tak to cały czas będzie parszywy koncerniak.
Pszeniczne z... Okocimia?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandal Wyświetlenie odpowiedziI z czego tu się cieszyć. Może raz spróbuje ale i tak to cały czas będzie parszywy koncerniak.
ją kupował. Nie ma dla mnie żadnego znaczenia producent.
Na tej samej zasadzie pijam żywieckiego Portera czy Tyskie Książęce. Cieszę się z dobrego piwa po prostu.
Ale może ja się nie znam...
Comment
-
-
Warzą same przejasne przemocne - źle, biorą się za piwa niszowe - też źleSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Na razie nie wiemy co to za piwo, jak smakuje i gdzie jest produkowane. Zatem pozostaje nam się cieszyć, że Okocim dostrzega możliwość pozyskania nowych konsumentów. Na ocenę czy to koncerniak czy nie i czy zwykły czy coś bardziej poczekajmy do pierwszych testów.
Z tego co mi wiadomo Okocim potrafi zrobić dobre piwa: piłem eksportowego portera, świąteczne ale i świątecznego stouta. Jeśli pójdą tą drogą co Palone i Zagłoba (początkowe warki były nawet smaczne) to możemy tylko ubolewać, ale puki co cieszmy się.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandal Wyświetlenie odpowiedziI z czego tu się cieszyć. Może raz spróbuje ale i tak to cały czas będzie parszywy koncerniak.
Tak czy siak słaba pszenica nawet z molocha jest lepsza niż kwasiżur z małego browaru.
Brawo Okocim"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziZ tego co mi wiadomo Okocim potrafi zrobić dobre piwa: piłem (...) świąteczne ale i świątecznego stouta
Comment
-
-
To była limitowana seria piw tylko dla pracowników C-O, nie na sprzedaż. W jednym roku (w tym który poprzedzał wejście Palonego były trzy piwa w tej edycji - ja piłem stouta). Rok później było ale - do dziś mam butelkę z termokruczliwą etykietą.Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2007-10-09, 13:50.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi... Rok później było ale - do dziś mam butelkę z termokruczliwą etykietą.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lennon1 Wyświetlenie odpowiedzilimitowana seria piw tylko dla pracowników C-O , mam taki zestaw było 6 butelek, ale już pusty .
Jak kogoś interesuje to mogę odstąpić za dobre Piwo.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandal Wyświetlenie odpowiedziŹle. Mogą robić nawet klasztorne, mam to w d... Nie jest to kwestia smaku, nie jestem w tym osamotniony na tym forum naszczęście. Już od długiego czasu pijam tylko z małych. Wspieram ich i jestem z tego dumny.
Własne piwa zacząłem dlatego warzyć by znaleźć swój smak. Jednak gdy dostępnośc ciekawszych piw wyrosła odpuściłem sobie. Nie lubie wyważac otwartych drzwi. A małego tylko dla tego, że jest mały nie zamierzam wspierać jeśli warzy coś niesmacznego.
Post do wywalenia ale tak mnie jakoś naszło.Ostatnia zmiana dokonana przez biermann; 2007-10-09, 16:50."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Trochę dzisiaj podzwoniłem i dowiedziałem się, że podobno jest to niewielka partia, która ma za zadanie sondaż rynku. Jeżeli będzie zadawalający zbyt to wejdą w ten gatunek. Takie info dostałem swoimi kanałami ale nie mogę ujawnić od kogo. Przy okazji dowiedziałem się, że ma on w całości trafić do dużych sieci i że najbliżej mnie to jest w Komornikach pod Poznaniem. Cholera, jechać po piwo 60km w jedną stronę to trochę za daleko. Liczę, że będzie dobry zbyt, forumowicze na pewno o to zadbają i w końcu trafi też do mnie."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
Comment