Oprócz sieci Real pojawi się także w Auchan. Przy okazji, ponoć jest niefiltrowany i to niefiltrowany Hefe
Pszeniczne z... Okocimia?
Collapse
X
-
Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedziOprócz sieci Real pojawi się także w Auchan. Przy okazji, ponoć jest niefiltrowany i to niefiltrowany HefePozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziNo chyba tak mo być przy pszeniczniakach-innych jeszcze nie widziałem.Ostatnia zmiana dokonana przez biermann; 2007-10-10, 19:26."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
To była akurat ironia, odnosząca się do tego jaka waga jest przykładana do pszenicznego Fratera we względzie "niefiltrowany chemiczny".Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Kurde, a pierwszy chciałem być Niby miał być od jutra, ale czekam z niecierpliwością na opinię.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Comment
-
-
A wiec tak, chciałem uprzedzić, że nie przepadam za tego typu piwami i nie piłem ich zbyt wiele. Może zbyt szybko je schłodziłem . Moim zadniem jest zbyt mało "treściwe", czyli wodniste , brak kwaskowatego smaku . Według mnie i tak jest to najlepszy produkt CO.Polakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demony
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kamień Wyświetlenie odpowiedziJakie są parametry tego piwa? I gdzie jest produkowane?
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kamień Wyświetlenie odpowiedzi(...) I gdzie jest produkowane?"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzy Wyświetlenie odpowiedziw Unii Europejskiej. Tak mówi kontra.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Możesz sprawdzić, wczoraj kupiłem tą pszenice w Realu na slonecznym, cena 3,49, butelka bezzwrotna, nie ma jeszcze tego piwa w piwo-konkretnie więc nie mogę
zamieścić mojej ocen, podoba mi sie etykieta - prosta w opisie po polsku OKOCIM Pszeniczne, bez żadnych napisów w stylu Hefeweizen czy Weissbier.
Szybko wypite pierwsze odczucia smakowe są goździki, mało bananów ładna gęsta
biała piana, ogólnie smaczne.
Comment
-
-
Okocim Pszeniczne
Według ulotki jaką znalazłem na klatce. Już od dziś w opolskim Realu dostępne będzie w sprzedaży Okocim Pszeniczne.
PozdrawiamPrace archeologiczne wykonywane w połowie lat 80. XX wieku "wykazały niezbicie, że pierwszym zrywem ludowym w naszych dziejach było obalenie reakcyjnego reżimu marionetkowego władcy Popiela, idącego na smyczy zachodnioniemieckiej, przez postępowy nurt plebejski, reprezentowany przez rękodzielnika Piasta", a ów Piast posłużył się do likwidacji Popiela myszami domowymi, dlatego też Komitet Obchodu Założenia Kruszwicy postanowił ufundować pomnik przedstawiający Zwycięską Mysz Postępu i Tradycji.
Comment
-
Comment