No chyba tak mo być przy pszeniczniakach-innych jeszcze nie widziałem.
A na przykład Kristall-Weizen to nie pszeniczniak ?
Ostatnia zmiana dokonana przez biermann; 2007-10-10, 19:26.
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
A wiec tak, chciałem uprzedzić, że nie przepadam za tego typu piwami i nie piłem ich zbyt wiele. Może zbyt szybko je schłodziłem . Moim zadniem jest zbyt mało "treściwe", czyli wodniste , brak kwaskowatego smaku . Według mnie i tak jest to najlepszy produkt CO.
Możesz sprawdzić, wczoraj kupiłem tą pszenice w Realu na slonecznym, cena 3,49, butelka bezzwrotna, nie ma jeszcze tego piwa w piwo-konkretnie więc nie mogę
zamieścić mojej ocen, podoba mi sie etykieta - prosta w opisie po polsku OKOCIM Pszeniczne, bez żadnych napisów w stylu Hefeweizen czy Weissbier.
Szybko wypite pierwsze odczucia smakowe są goździki, mało bananów ładna gęsta
biała piana, ogólnie smaczne.
Według ulotki jaką znalazłem na klatce. Już od dziś w opolskim Realu dostępne będzie w sprzedaży Okocim Pszeniczne.
Pozdrawiam
Prace archeologiczne wykonywane w połowie lat 80. XX wieku "wykazały niezbicie, że pierwszym zrywem ludowym w naszych dziejach było obalenie reakcyjnego reżimu marionetkowego władcy Popiela, idącego na smyczy zachodnioniemieckiej, przez postępowy nurt plebejski, reprezentowany przez rękodzielnika Piasta", a ów Piast posłużył się do likwidacji Popiela myszami domowymi, dlatego też Komitet Obchodu Założenia Kruszwicy postanowił ufundować pomnik przedstawiający Zwycięską Mysz Postępu i Tradycji.
Comment