Ileż można pić te pilsy!
Pszeniczne z... Okocimia?
Collapse
X
-
Nie sądzę. Według mnie weizenów jest zdecydowanie więcej niż pilsów."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika delvish Wyświetlenie odpowiedziNie sądzę. Według mnie weizenów jest zdecydowanie więcej niż pilsów.
Comment
-
-
Witajcie
Właśnie dziś mnie naszło i pozwoliłem sobie otworzyć pszeniczniaka z Okocimia.
Piłem kiedyś wcześniej i nie było złe, było przyjemne raczej.
Dzisiejsze niestety zupełnie inne. Czuję duży kwas.
Albo źle przechowywane w sklepie, albo zepsuła się ta seria.
Piwo z rozlewu ważne do 05.01.2012, nie wiem czy dam radę dopić je do końca.
PS. nie ma możliwości wyboru z listy tego piwa do 'Dziennika Piwnego'?
To przez to że tak faktycznie niebardzo wiadomo gdzie jest rozlewane?
Comment
-
-
To piwo nie jest produkowane w Polsce, więc w DP go nie ma. Koniec, kropka. Chcesz więcej szczegółów - poczytaj sobie na forum
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziTo piwo nie jest produkowane w Polsce, więc w DP go nie ma. Koniec, kropka. Chcesz więcej szczegółów - poczytaj sobie na forum
Pszenikczniaka nie dopiłem, wylałem. Z każdym łykiem coraz bardziej mnie wstrząsało.
Comment
-
Comment