To ja się zapisuję na listę chętnych na taką kamionkową butlę wraz z zawartością
Znikają kolejne portery
Collapse
X
-
No to ja też się na wszelki wypadek zapisuję
Comment
-
-
No bez przesady, nie wprowadzajmy paniki :>Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
przypominam że temat ten nie brzmi "zapisy na listę kolejkową w celu nabycia pojawiającego się portera"- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
W takim tempie zapisów nasz Porter zniknie z magazynuwarszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika annetka Wyświetlenie odpowiedziW takim tempie zapisów nasz Porter zniknie z magazynuOstatnia zmiana dokonana przez docent; 2007-12-14, 09:22.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Coś w Ciechanie szwankuje marketing, przecież taka butla z ekstra limitowaną etykietą była by dla każdego birofila niezłą gratką pod choinką. Może nazwać piwo PORTER WIELKANOCNY i puścić go w marcu? A swoją drogą to dobry pomysł z czymś dotychczas niespotykanym na naszym rynku, nie przypuszczałem, że jeszcze jakiś produkt polskiego browaru mnie tak zainteresuje jak ta ciechanowska warka! Tak dalej...
Comment
-
-
Jasny gwint! (jak powiedziałby Tytus - "ciemna śrubka" - to chyba lepiej pasuje do portera... ).
Czyżbym wykrakał listę społeczną???
Jeśli jednak niestety tak, to się karnie ustawiam.
PS. (częściowy off-topic, sorka) przypomina mi się scena z praktyk w PGR (młodsi forumowicze muszą sobie poszukać w necie, o co chodzi ), gdy do zakładowego sklepiku "rzucili" wino marki wino. Wszyscy przerwali pracę i pobiegli w kolejkę, a wyposzczeni stacze krzyczeli ochryple: "Tylko po dwie flaszki na łeb!!! Tylko po dwie! A praktykantom po jednej!" Tego dnia już nikt do pracy nie wrócił...
Bareja wiecznie żywy?
Comment
-
Comment