Browary na terenach dawnych państw WNP

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Siebert
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2007.12
    • 1

Browary na terenach dawnych państw WNP

Witam wszystkich piwoszy i nie tylko . Z racji mojej profesji ( sprzedaję kleje do etykiet do browarów na terenie całej europy) i ciągłego przemieszczanie się samochodem nie mam zbyt wielu okazji do uroczenia się złotym napojem. Jeżeli macie dostęp do baz danych teleadresowych browarów na terenie dawnego WNP prześlijcie informacje gdzie tego szukać.
  • anteks
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.08
    • 10806

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Siebert
    Witam wszystkich piwoszy i nie tylko . Z racji mojej profesji ( sprzedaję kleje do etykiet do browarów na terenie całej europy) i ciągłego przemieszczanie się samochodem nie mam zbyt wielu okazji do uroczenia się złotym napojem. Jeżeli macie dostęp do baz danych teleadresowych browarów na terenie dawnego WNP prześlijcie informacje gdzie tego szukać.
    zawsze można kupić w butelce i zdegustować w domu
    Mniej książków więcej piwa

Comment

• Cooper
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      🥛🥛🥛
      • 2002.11
      • 6059

polecam spis browarów i ich adresów na stronce www.beerme.com
      Mam nadzieje że to nie Ty Siebert sprzedałeś klej temu browarowi :

gdybym dorwał tego akwizytorka to bym mu chyba nogi z )( wyrwał Walczyłem z tą etą chyba blisko godzinę a i tak odkleiłem w stanie tragicznym.
      Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
      1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

Related Topics

Collapse

• e-prezes
        Fortuna, Komes Strong Blonde
        e-prezes
        Nie bez szczypty złośliwości mówi się, że "belgia" (czytaj. belgijskie piwa) jest nudna. Jednym z pierwszych piw belgijskich, które w dawnych czasach wypiłem i całkowicie nie zrobiło na mnie wrażenia to był Duvel. Piwo w takim samym stylu jak to, które opisuję. Kupiłem (albo...
        2023-10-01, 17:32
      • darekd
        Fortuna, Miłosław Jasne Pełne
        darekd
        Chyba nowość na rynku.

Ekstr. 12,5%
        Alk. 5%

Pełne i słodowe piwo jasne, które zachwyca zrównoważonym smakiem. Wyczuwalna, przyjemna goryczka subtelnie kontrastuje z bogatym, gładkim profilem słodowym, nawiązując do charakteru dawnych, mniej odfermentowanych lagerów....
        2025-03-20, 20:40
      • Petitpierre
        Funky Fluid / Deluxe Ski Jump Game Over Telemark
        Petitpierre
        Jeszcze z któregoś 4+4 czy 12-8 czy co tam Lidl wymyślił. Nostalgicznie i świątecznie, bo dziś wiadomo, a nostalgicznie, bo przecież się grało, a właściwie skakało. Każdy miał tę grę, przynosiło się co trzeba i hajda na mamucią. 30 blg i 11vol, laktoza ( po ch...), migdały (j.w.),...
        2025-03-10, 11:59
      • abernacka
        Radom, Marsz. Ferdynanda Focha 13, Bar Sabat
        abernacka
        Wydawało mi się, że takich miejsc już nie ma w naszym kraju, a tu proszę, uchował się jeden rodzynek w Radomiu. W centrum miasta, od kilku już dekat, w jednej z kamienic, znajduje się piwny bar, w którym to leją na codzień z beczki Belfasta oraz Warkę. Belfast jest polewany za osiem złociszy...
        2025-02-22, 06:17
      • heckler
        Praha-Malá Strana, Karmelitská 373/25, Pivovar Mikuláš
        heckler
        Pierwsze podejście do browaru Mikuláš zrobiłem w zeszłym roku. Tuż przed otwarciem lokalu odbyłem rozmowę z panią krzątającą się przy stolikach na zewnątrz. Okazało się, że browaru nie można zobaczyć, bo po prostu piwa tu jeszcze nie warzą. Owszem instalacja jest, pozwolenia tez,...
        2025-01-02, 08:46
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...