Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Aldach
Wyświetlenie odpowiedzi
zapisy na listę kolejkową w celu nabycia pojawiającego się portera ciechanowskiego
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedzi20. Pancernik (aaaale chyba nie stoimy "za jednom flaszkom"???)
Kiedyś była taka reklama (całkiem innego napoju, ale do niej nawiążę) - trzy bym strzelił...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MEDeah Wyświetlenie odpowiedzii ja i ja!
ojojoj!
całe 3 sztuki proszę!.
(jak to jest z tym zamawianiem, w kolejkę się łatwo zapisać, ale co dalej? wybaczcie, ale czytanie tych stron ciut mnie z nóg zwala)
Comment
-
-
Ludzie, to jest jakaś korba
To jest klimat PRLu. Coś pięknego. Do czasu, aż ostatni z listy dostanie przesyłkę, to ten temat dogoni wątek z życzeniami urodzinowymi.
Comment
-
-
Ja też jestem pod wrażeniem, marketingowcy innych browarów powinni dostać apopleksjiSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedziJa też jestem pod wrażeniem, marketingowcy innych browarów powinni dostać apopleksji
O ile cała akcja wypali...
Comment
-
-
UWAGA
Musimy się zmobilizować!
Jutro z browaru idą przesyłki do :
Wrocław (ul. Legnicka 27 "101")
Kraków (ul. Kobierzyńska 61a )
Gdańsk (ul. Czerwony dwór 17a)
W następnych dniach idą też do:
Radom (ul. Bolesława Limanowskiego 71)
Łódź (ul. Pomorska 116)
Białystok (ul. Malmeda )
Portera można już odbierać w Ciechanowie (ul.Kilińskiego 8)
Warszawa Portera dostanie w środę (ul.Ks Ziemowita 53)
Pilnie jest potrzebna lista osób chętnych na Portera z w/w miast wraz z ilością zamawianych Porterów oraz Imieniem i Nazwiskiem.
Bardzo proszę by z każdego miasta poorganizować takie listy i przesłać je na warszawa@ciechan.com.pl do dziś do 24
Taka organizacja pozwoli nam wszystko zamknąć i dostarczyć jeszcze przed Świętami Bożego Narodzenia,a mi bardzo mi pomożecie i ułatwicie sprawę.warszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!
Comment
-
-
Zapomniałam dodać najważniejszego
Płacicie na miejscu gotówką osobie, która wam wyda Portera.
Cena została ostatecznie ustalona na 24,4 brutto (20zł netto).warszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika annetka Wyświetlenie odpowiedzi
Płacicie na miejscu gotówką osobie, która wam wyda Portera.
Cena została ostatecznie ustalona na 24,4 brutto (20zł netto).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tosla Wyświetlenie odpowiedziPytanko!
Czy portera można będzie odbierać w Ciechanowie w sobotę 22 grudnia lub w wigilię 24?
Jeśli tak to w jakich godzinach.
Jeśli nie w browarze to może w Pubie Ciechan np.
Butelka ma 0,5l.warszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!
Comment
-
Comment