Lublin ktokolwiek?
zapisy na listę kolejkową w celu nabycia pojawiającego się portera ciechanowskiego
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika annetka Wyświetlenie odpowiedzi
Butelka ma 0,5l.
P.S. Mam tylko nadzieję, że piwo dobreLast edited by Marusia; 2007-12-17, 14:58.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziLista warszawska - HILFE!!!
Za godzinę stracę dostęp do netu na dzisiaj - kto robi listę???
Ale serio to filozofia żadna, żeby jedna osoba na miacho policzyła piwa, spisała nazwiska i wysłała jednym mailem Annetce - dla niej to będzie duże ułatwienie, jak będzie odbierać od każdego osobno maila to do Świąt Wielkanocnych nie zdążyLast edited by Marusia; 2007-12-17, 15:09.
Comment
-
-
Dobrze jeżeli nikt się nie zgłasza dla miasta Warszawy, zatem ja zrobię WARSZAWSKĄ listę
Zróbmy tak:
Proszę wysyłać mi swoje dane na PW do dziś do godziny 22:30 max a ja o 23:00 wyślę gotową WARSZAWSKĄ listę do Annetki
Niech Wasze wiadomości wyglądają jak poniżej:
WARSZAWA
Imię Nazwisko
ilość Porterów [w sztukach]
Last edited by lukrobax; 2007-12-17, 15:15.
Comment
-
-
W takim razie ludzi z Warszawy i okolic chętnych do nabycie tegoż porterka poprosze o przesłanie na PW:
- Nicka, ilości sztuk, namiarów kontaktowych, sposobu odbioru.
Do godz 22.00 zbieram zamówienia, o 22.05 wysyłam do Annetki zamówienie zbiorcze
Comment
-
-
Dobrze to ja się nie upieram przy moim robieniu listy, niech zrobi ją angasc z racji wiekszego stażu na forum
W razie gdyby ktoś nie zrozumiał i wysłał do mnie swoje dane, zobowiązuję się do godziny 22:00 wysłać listę takich osób do angasc
OK?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukrobax Wyświetlenie odpowiedziDobrze to ja się nie upieram przy moim robieniu listy, niech zrobi ją angasc z racji wiekszego stażu na forum
W razie gdyby ktoś nie zrozumiał i wysłał do mnie swoje dane, zobowiązuję się do godziny 22:00 wysłać listę takich osób do angasc
OK?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika annetka Wyświetlenie odpowiedziCena została ostatecznie ustalona na 24,4 brutto (20zł netto).
ulala, to jednak nie bede się zapisywać. Za 25 zł wole butlę 0,7l La Trappe. Zwłaszcza, że ten Porter to kot w worku.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Defetysta ;pSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziulala, to jednak nie bede się zapisywać. Za 25 zł wole butlę 0,7l La Trappe. Zwłaszcza, że ten Porter to kot w worku.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
Comment