na stronie Browaru żadnej informacji nie ma, a ponad 300 postów nie mam czasu przejrzeć; ile kosztuje ów porter?? jak do 10zł z przesyłką to też się zgłaszam po 3 sztuki
zapisy na listę kolejkową w celu nabycia pojawiającego się portera ciechanowskiego
Collapse
X
-
-
W Krakowie w Marii już można odbierać. Ja już mam.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziSprawdzę to koło 17
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Demandred Wyświetlenie odpowiedziNumery kamionek: 197, 198, 200.
Musiałeś być przede mną chwilę, bo jak pytałem o 200 to Pan powiedział, że troszkę przede mną oddali 200
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteo Wyświetlenie odpowiedziByliśmy o 17:00, ale sprzedawcy poinformowali nas, że Właściciel sklepu jeszcze nie dojechał z Ciechanowa.************************************************** ************
Moja kolekcja: wozy konne, bociany i latarnie morskie
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jaroslav Wyświetlenie odpowiedziCena jednostkowa: 24, 40 zł
za 24zł to ja jestem w stanie sobie kupić np. dużego i małego klasztorniaka abo jakąś inną ciekawostkę - rezygnuję z zamówienia
Comment
-
-
Wybaczcie jeśli to gdzieś było już poruszane, ale nie doczytałem a drugi raz czytać całej dyskusji nie zamierzam, jaki jest nakład tego Portera? tj. do ilu butelek został rozlany?? Czy aby rzeczywiście jest to seria mocno limitowana?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83 Wyświetlenie odpowiedzichyba ich ~@$^#%!$ - cena iście belgijska
za 24zł to ja jestem w stanie sobie kupić np. dużego i małego klasztorniaka abo jakąś inną ciekawostkę - rezygnuję z zamówieniaMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteo Wyświetlenie odpowiedziByliśmy o 17:00, ale sprzedawcy poinformowali nas, że Właściciel sklepu jeszcze nie dojechał z Ciechanowa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukrobax Wyświetlenie odpowiedziWybaczcie jeśli to gdzieś było już poruszane, ale nie doczytałem a drugi raz czytać całej dyskusji nie zamierzam, jaki jest nakład tego Portera? tj. do ilu butelek został rozlany?? Czy aby rzeczywiście jest to seria mocno limitowana?
Comment
-
-
Lista zamówień na Górny Śląsk zamknięta:
Adam 16– 2 szt
Kiszot– 1szt
Jasiu Piwosz– 1 szt
Aldach– 3 szt
ArtK31– 2 szt.
Psychomanteum– 2 szt
Iommi – 2 szt
Wiciu_w– 3 szt.
Seba_gliwice – 6 szt.
Minos - 2 szt.
Później wyślę Wam PW jak się rozliczymy.
Pamiętajcie też o kosztach przesyłki - 2 zł do 1 szt portera.Last edited by Aldach; 2007-12-20, 08:25.
Comment
-
-
Mam pytanie z zupełnie innej beczki. Czy ten porter jesli będzie się chciało się go ocenić w ART-omacie to zgłosić go jako nowe piwo czy oceniać pod dotychczasowym porterem?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment