Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika delvish
Wyświetlenie odpowiedzi
zapisy na listę kolejkową w celu nabycia pojawiającego się portera ciechanowskiego
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzi(...)odpowieć(...)Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziFaktycznie, to już krańcowe desperado...Last edited by anteks; 2007-12-21, 23:08.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Ja jutro rano podczas warzenia wklepię swoje odczucia co do tego piwa, czyli zaraz po degustacjiSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Problem w nietypowym kształcie kamionki. Do paczki
dołączono "zakładki" na 12 porterów i dwanaście ma
być wysyłane. Nikomu nie chce się bawić w kombinacje...
Pewnie już nigdy nie zamówisz piwa tą drogą, ich strata...
PS. Podobna była sytuacja z małymi i dużymi butelkami.
Ja na przykład zamawiając Wyborne Niepasteryzowane,
Miodowe itp, nie mogłem dopisać 5 buteleczek portera (330 ml).
Problem nie do przeskoczenia
Comment
-
-
Podobna była sytuacja z małymi i dużymi butelkami.
Problem nie do przeskoczenia
Ważne aby zamówić 20 butelek , a ich kształt i pojemność nie gra roli. Zamawiałem w połowie roku i dostałem wszystko zgodnie z zamówieniem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jaroslav Wyświetlenie odpowiedziProblem w nietypowym kształcie kamionki. Do paczki
dołączono "zakładki" na 12 porterów i dwanaście ma
być wysyłane. Nikomu nie chce się bawić w kombinacje...
Pewnie już nigdy nie zamówisz piwa tą drogą, ich strata...
PS. Podobna była sytuacja z małymi i dużymi butelkami.
Problem nie do przeskoczeniaMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Słuchajcie, doskonale sobie zdajecie sprawę, że to forum jest czytane przez wielu mniej lub bardziej ujawnionych przedstawicieli innych browarów. Po kilku sytuacjach w których zwyczajnie skopiowano nasz pomysł na piwo ( a jak wiadomo coś wymyślić jest najtrudniej )niektóre wiadomości zwyczajnie zachowujemy dla siebie i mimo dużej sympatii jaką wasz dażymy nie uzyskacie ode mnie wiadomości na tematy których zarząd wypowiadać się nie chce.
Ten Porter trafił w wasze ręce tylko dzięki temu, że stworzona została słynna już lista społeczna i wasza chęć zakupu tego piwa zmusiła nas do reakcji natomiast butelek jakie udało mi się dla was zagospodarować zostało już nie wiele a reszta jest dawno sprzedana na inne cele o których wypowiadać się nie będę z powodów wymienionych wyżej. Tak więc możecie mieć pewność, że każda butelka Portera jaka trafiła w wasze ręce jest wyjątkowa, niepowtarzalna i niedostępna dla osoby, która piwo kupuje w supermarkecie, zagryza solonymi orzeszkami, oglądając mecz, czyli robiąc wszystko by smaku piwa nie poczuć i nad nim się długo nie zastanawiać (przeciętny konsument).
Pozdrawiam.
i nieśmiało przypominam, że jesteśmy ludźmi i telepatyczne łączenie się z komputerem jest dla nas niemożliwe, więc jeśli ktoś pisze meila o 13 w pt, przed świętami bożego narodzenia i nie otrzymuje odpowiedzi niech nie pisze, że mamy go w d...e
Dobrej nocy wszystkim życzę.warszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfire Wyświetlenie odpowiedziA w Grudziądu przeskakują...
Ważne aby zamówić 20 butelek , a ich kształt i pojemność nie gra roli. Zamawiałem w połowie roku i dostałem wszystko zgodnie z zamówieniem.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Annetko - podobno w Zofmarze, jak napisał Kamień bodajże, "limitowanych" porterów przyszło więcej niż zamówiono, więc chyba nie do końca jest tak jak piszesz. I ja rozumiem tajemnice firmowe, ale jakim sekretem jest ilość butelek? Ktoś skopiuje wasz pomysł, robiąc limitowane butelki w takiej samej ilości? Skutecznie unikasz odpowiedzi, ale jakoś nie do końca mnie Twoje argumenty przekonują...Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
Comment
-
-
Czyli jeżeli byśmy nie zrobili takiej spontanicznej społecznej akcji, wszystko poszło by na promocję?Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzii dlatego rezygnuję z Ciechana i pomyślę o Grudziądzu , (choć Ciechan zajmuję miejsce w czołówce mojego dzienika piwnego )
Comment
-
-
Annetka mam nadzieje, że odbierasz nasze uwagi
w sposób konstruktywny. Inni płacą za to, aby dowiedzieć
się co mogą zmienić w swoim serwisie, by klient był bardziej
kontent Problem z przegródkami jest, bo ja sam w ostatnim
roku zamówiłbym piwo kurierem dwa-trzy razy więcej (lubię i
wasze niepasteryzowane, ale jeszcze bardziej portera, a dwa razy
płacić kurierowi nie myślę). W tym aspekcie jesteście za konkurencją.
Dwa. Kupuję piwo z numerkiem, to chciałbym wiedzieć ile tych numerków
jest. Rozumiem, że browar nie dzieli się komu i w jakich celach wysyła
część porterów (to nie nasza sprawa).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika annetka Wyświetlenie odpowiedzii nieśmiało przypominam, że jesteśmy ludźmi i telepatyczne łączenie się z komputerem jest dla nas niemożliwe, więc jeśli ktoś pisze meila o 13 w pt, przed świętami bożego narodzenia i nie otrzymuje odpowiedzi niech nie pisze, że mamy go w d...e
Dobrej nocy wszystkim życzę.Last edited by anteks; 2007-12-21, 23:55.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
na oficjalnym foru Browaru Cichanów pytałem tydzię temu oto dowód http://www.ciechan.com.pl/forum/viewtopic.php?t=6Mniej książków więcej piwa
Comment
-
Comment