zapisy na listę kolejkową w celu nabycia pojawiającego się portera ciechanowskiego
Collapse
X
-
Comment
-
-
Ja jutro rano podczas warzenia wklepię swoje odczucia co do tego piwa, czyli zaraz po degustacjiSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
Problem w nietypowym kształcie kamionki. Do paczki
dołączono "zakładki" na 12 porterów i dwanaście ma
być wysyłane. Nikomu nie chce się bawić w kombinacje...
Pewnie już nigdy nie zamówisz piwa tą drogą, ich strata...
PS. Podobna była sytuacja z małymi i dużymi butelkami.
Ja na przykład zamawiając Wyborne Niepasteryzowane,
Miodowe itp, nie mogłem dopisać 5 buteleczek portera (330 ml).
Problem nie do przeskoczeniaComment
-
Podobna była sytuacja z małymi i dużymi butelkami.
Problem nie do przeskoczenia
Ważne aby zamówić 20 butelek , a ich kształt i pojemność nie gra roli. Zamawiałem w połowie roku i dostałem wszystko zgodnie z zamówieniem.Comment
-
Problem w nietypowym kształcie kamionki. Do paczki
dołączono "zakładki" na 12 porterów i dwanaście ma
być wysyłane. Nikomu nie chce się bawić w kombinacje...
Pewnie już nigdy nie zamówisz piwa tą drogą, ich strata...
PS. Podobna była sytuacja z małymi i dużymi butelkami.
Problem nie do przeskoczeniaMniej książków więcej piwaComment
-
Słuchajcie, doskonale sobie zdajecie sprawę, że to forum jest czytane przez wielu mniej lub bardziej ujawnionych przedstawicieli innych browarów. Po kilku sytuacjach w których zwyczajnie skopiowano nasz pomysł na piwo ( a jak wiadomo coś wymyślić jest najtrudniej)niektóre wiadomości zwyczajnie zachowujemy dla siebie i mimo dużej sympatii jaką wasz dażymy nie uzyskacie ode mnie wiadomości na tematy których zarząd wypowiadać się nie chce.
Ten Porter trafił w wasze ręce tylko dzięki temu, że stworzona została słynna już lista społecznai wasza chęć zakupu tego piwa zmusiła nas do reakcji natomiast butelek jakie udało mi się dla was zagospodarować zostało już nie wiele a reszta jest dawno sprzedana na inne cele o których wypowiadać się nie będę z powodów wymienionych wyżej. Tak więc możecie mieć pewność, że każda butelka Portera jaka trafiła w wasze ręce jest wyjątkowa, niepowtarzalna i niedostępna dla osoby, która piwo kupuje w supermarkecie, zagryza solonymi orzeszkami, oglądając mecz, czyli robiąc wszystko by smaku piwa nie poczuć i nad nim się długo nie zastanawiać (przeciętny konsument).
Pozdrawiam.
i nieśmiało przypominam, że jesteśmy ludźmi i telepatyczne łączenie się z komputerem jest dla nas niemożliwe, więc jeśli ktoś pisze meila o 13 w pt, przed świętami bożego narodzenia i nie otrzymuje odpowiedzi niech nie pisze, że mamy go w d...e
Dobrej nocy wszystkim życzę.warszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!Comment
-
, (choć Ciechan zajmuję miejsce w czołówce mojego dzienika piwnego
)
Mniej książków więcej piwaComment
-
Annetko - podobno w Zofmarze, jak napisał Kamień bodajże, "limitowanych" porterów przyszło więcej niż zamówiono, więc chyba nie do końca jest tak jak piszesz. I ja rozumiem tajemnice firmowe, ale jakim sekretem jest ilość butelek? Ktoś skopiuje wasz pomysł, robiąc limitowane butelki w takiej samej ilości? Skutecznie unikasz odpowiedzi, ale jakoś nie do końca mnie Twoje argumenty przekonują...Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez TekuComment
-
Czyli jeżeli byśmy nie zrobili takiej spontanicznej społecznej akcji, wszystko poszło by na promocję?Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
Comment
-
Annetka mam nadzieje, że odbierasz nasze uwagi
w sposób konstruktywny. Inni płacą za to, aby dowiedzieć
się co mogą zmienić w swoim serwisie, by klient był bardziej
kontentProblem z przegródkami jest, bo ja sam w ostatnim
roku zamówiłbym piwo kurierem dwa-trzy razy więcej (lubię i
wasze niepasteryzowane, ale jeszcze bardziej portera, a dwa razy
płacić kurierowi nie myślę). W tym aspekcie jesteście za konkurencją.
Dwa. Kupuję piwo z numerkiem, to chciałbym wiedzieć ile tych numerków
jest. Rozumiem, że browar nie dzieli się komu i w jakich celach wysyła
część porterów (to nie nasza sprawa).Comment
-
i nieśmiało przypominam, że jesteśmy ludźmi i telepatyczne łączenie się z komputerem jest dla nas niemożliwe, więc jeśli ktoś pisze meila o 13 w pt, przed świętami bożego narodzenia i nie otrzymuje odpowiedzi niech nie pisze, że mamy go w d...e
Dobrej nocy wszystkim życzę.Ostatnia zmiana dokonana przez anteks; 2007-12-21, 23:55.Mniej książków więcej piwaComment
-
na oficjalnym foru Browaru Cichanów pytałem tydzię temu oto dowód http://www.ciechan.com.pl/forum/viewtopic.php?t=6Mniej książków więcej piwaComment