zapisy na listę kolejkową w celu nabycia pojawiającego się portera ciechanowskiego

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • angasc
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2006.04
    • 977

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ostasz Wyświetlenie odpowiedzi
    Ja tez się cieszę! Dwie już dzegustowałem. Trzecia czeka na świąteczny nastrój.
    Angasc - no trudno, ale jakby co - to ja chętnie.
    Przkro mi, zamawiający przed Tobą potwiedził chęć nabycia.
    Mam jeszcze jedną, ale ją wcześniej zaklepał sobie Piracka Muza.
    Pewnie nie szybko się po nią zgłosi, ale skoro obiecałem, to trzymam dla Niego. Chyba że się jakoś dogadacie
    Pozdro.

Comment

• Ostasz
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2007.05
      • 12

Nie spoko, On nie ma żadnej, więc niech kazden jeden ma okazję.
      Wesołych Świąt!

Comment

• pirackamuza
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.12
        • 1908

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika angasc Wyświetlenie odpowiedzi
        Przkro mi, zamawiający przed Tobą potwiedził chęć nabycia.
        Mam jeszcze jedną, ale ją wcześniej zaklepał sobie Piracka Muza.
        Pewnie nie szybko się po nią zgłosi, ale skoro obiecałem, to trzymam dla Niego. Chyba że się jakoś dogadacie
        Pozdro.
        Dzięki angasc, ale Dyrektor też mi zatrzymał jedną, więc jeśli jest ktoś chętny, to nie ma sprawy. Zwłaszcza, że do Gdańska mam bliżej.
        Jeszcze raz dzięki wielkie
        Wesołych...
        Toruń przeprasza za Radio Maryja
        www.bobofruty.pl

Comment

• anteks
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🥛🥛🥛
          • 2003.08
          • 10768

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika przemo70 Wyświetlenie odpowiedzi
          Panie Andrzeju drogi, rozpisałes się tu strasznie na tym forum, denerwowałes się niepotrzebnie a wiadomo że warszawka najpierw siebie obsłuży a potem pomysli o reszcie i rzuci jakieś ochłapy.Miałes sie dopisać do naszej grupy to juz byś go miał a my nie musielibysmy rezygnować ze swoich planowanych ilości żeby nam je przesłali,.
          chciałem nabyć w Browarze Ciechanów karton różnych piw (niepasteryzowane , miodowe)
          i chciałem aby dołączyli mi do tego Portera .
          Wcale nie zależało mi aby otrzymać to przed świętami , mogło to być nawet po nowym roku (podobno problemy z kurierem i pocztą -choć przesyłki z allegro dotarły na czas )
          Mogli choć odpisać na emila lub odpowiedzieć na swoim forum
          Mniej książków więcej piwa

Comment

• tosla
            Szeregowy Piwny Łykacz
            • 2005.07
            • 7

A ja osobiście odebrałem w poniedziałek w browarze w Ciechanowie dwie buteleczki - nr 606 oraz 625. Mogłem wybrać sobie numerki z pełnego kartonu - 24szt.
            606 poszedł na prezent, a 625 na półkę.

Comment

• przemo70
              † 1970-2019 Piwosz w Raju
              • 2007.05
              • 1501

Dzięki uprzejmości kolegi Jaroslava odebrałem dzisiaj swojego ciechana o nr 670.Gorące podziekowania za gościne i mile spędzony czas na wymiane doświadczeń z zakresu domowego browarnictwa, myślę że nasza współpraca będzie się rozwijać. pozdrawiam
              Save water, drink beer ...

http://www.parowozy.com.pl/
              http://www.kamery.wolsztyn.pl/
              https://www.facebook.com/pages/Browa...10?ref=profile

Comment

• remfire
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2004.03
                • 1334

A gdzie podziewa się Annetka ? Chyba się nie obraziła ?
                Uwagi które tu padały miały przecież na celu usprawnienie kolejnych akcji tego typu oraz działaności sklepu internetowego , a przynajmniej ja tak myślę
                Czekamy z niecielpliwościa na kilka słów podsumowania akcji oraz

Comment

• Jaroslav
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  🍼
                  • 2005.10
                  • 967

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika przemo70 Wyświetlenie odpowiedzi
                  Dzięki uprzejmości kolegi Jaroslava odebrałem dzisiaj swojego ciechana o nr 670.Gorące podziekowania za gościne i mile spędzony czas na wymiane doświadczeń z zakresu domowego browarnictwa, myślę że nasza współpraca będzie się rozwijać. pozdrawiam
                  To ja muszę podziękować za piwa domowe Koźlaka wypijemy
                  w sylwestra za Twoje zdrowie, a reszta z porterem na czele ląduje w piwniczce.

PS. Zapraszam pozostałych Kolegów, bo jeszcze połowa czeka na odbiór.

Comment

• MEDeah
                    Szeregowy Piwny Łykacz
                    • 2007.05
                    • 8

chłopaki byli przeszczęśliwi no i ja też
                    po pewnych trudach (i brudach na wykładzinie) udało się zdobyć

no to słuchajcie: ile tego Ciechanów wyprodukował???

jak nie ma info to wpisujcie najdalsze numerki

Comment

• anteks
                      Generał Wszelkich Fermentacji
                      🥛🥛🥛
                      • 2003.08
                      • 10768

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MEDeah Wyświetlenie odpowiedzi
                      :

no to słuchajcie: ile tego Ciechanów wyprodukował???
                      ile portera nalali to niewiadomo . TAJEMNICA ale wiemy ile było butelek
                      Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika annetka Wyświetlenie odpowiedzi
                      Wg moich informacji ilość butelek jakie były zakupione przez browar to 1200 szt.
                      Mniej książków więcej piwa

Comment

• MEDeah
                        Szeregowy Piwny Łykacz
                        • 2007.05
                        • 8

mhmmmm:] dziękuję.

Comment

• kurczor
                          Szeregowy Piwny Łykacz
                          • 2006.09
                          • 6

Przez jakiś czas byłam poza miejscem zamieszkania, dlateog dopiero teraz się dopytuję, gdzie można odebrać swoje buteleczki? Jestem w Wrocławia

Comment

• huanghua
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2005.10
                            • 1910

Uzupełniając dywagacje nt. tej akcji marketingowej pt "Porter ciechanowski w kamionce", warto podsumować koszty wyprodukowania takiej butelczyny.
                            Jak podaje temat: Kamionka koszt takiej flaszki jest prawdopodobnie mniejszy niż cena opisana w tamtym wątku tj. 4,10PLN. Dodając koszt "wsadu" i jego leżakowanie, browar zarobił kilkanaście PLN na flaszce.
                            Dodając do tego fakt, że poniesiono minimalne koszty związane z akcją promocyjną a koszty transportu w wyniku amoku akcji społecznej zostały łatwo przeniesione na klientów, to wypada mi tylko pogratulować pracownikom browaru pomysłu z kamionką.
                            Gratuluję
                            Czekajmy więc, aż inne browary podchwycą pomysł.
                            W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)

Comment

• ART
                              mAD'MINd
                              🥛🥛🥛🥛🥛
                              • 2001.02
                              • 23926

to co opisujesz to przecież inne butelki - na korek. dolicz jeszcze koszt kabłąków, ręcznego zamykania/pakowania, koszt laku, sznurka etykiet, indywidualnej numeracji i koszty działalności :P
                              - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                              - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                              - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Pancernik
                                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                                🥛🥛🥛🥛🥛
                                • 2005.09
                                • 9787

A nie można po prostu ze smakiem wypić?...
                                Trzeba od razu zaglądać innym do portfela i emocjonować się cudzym zyskiem?
                                Zdaje się, że browary to przedsięwzięcia (z założenia) dochodowe są, nawet te, przez zacnych braciszków prowadzone...

Comment

Przetwarzanie...
                                X