Kur... de napiszcie jeszcze, że się nie zdziwicie, jeśli piwo będzie kosztowało 30, 40 , 50 i 100 zł, a najlepiej od razu poślijcie do browaru czeki podpisane in blanco.
66. Kamień, bo jeszcze się nie załapię.
To jak w końcu z tym porterem będzie, wiadomo coś nowego? Czy będzie dostępny tylko w ciechanowskim sklepie internetowym? Bo nie powiem, żebym nie wolał kupić go "U Dziada"
ja zapisuje sie na cala kratowke a czy te kamionki sa zwrotne ?
a teraz serio. mnie co tydzien we srode na warsiawski ursynow kierowca z ciechana przwyozi 2 kszynki piwska. sroda juz za 3 dni, wiec jakby ktos ze stolecznych forumowiczow chcial, to moge dla niego zamowic i odbior przed swietami na kabatach lub na pl. pilsudskiego. a gdyby przez browaz.biz byloby taniej to zapisuje sie na 10 szt. #
To się nam rozrosła lista Jsteście wielcy
Butelka ma oscylować w granicach 20zł. i jest ceramiczna- żadna obklejanka.
Czy odpowiadałaby wam taka organizacja tego wszystkiego:
Ten kto miałby czas i możliwości odebrałby swój numerek ode mnie w oddziale warszawskim na targówku, albo umówił się ze mną gdzieś po drodze z Targówka na Wole?
A osoby, które nie mają takiej możliwości otrzymałyby Portera pocztą, osobiście zapakuję i wyślę każdą butelkę. Ale ta opcja musiałaby być szybko zorganizowana, żeby poczta mogła to dostarczyć przed świętami.
Płatności dokonalibyście przelewem na konto browaru.
Może tak być??
warszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!
Comment