Wpisuję tylko i wyłącznie po to, że może inne browary zauważą tą "akcję" i też zaczną podejmować takie inicjatywy, jak browar Ciechanów z tym porterem.
Spoko, jak tylko po to, to my z chęcią wypijemy też Twojego portera
E, po prostu uważam to za niepotrzebną panikę Chyba, że tym leżakowanym porterem okazał się 30-litrowy keg który wpadł za tapczan w kanciapie, no i rzeczywiście może go nie starczyć
Powiem wam w tajemnicy, że jak Prezes zobaczył tą listę to się zmobilizował i obiecał, że w poniedziałek specjalnie dla was ruszy sprzedaż Numerki również dobierzemy dla was niestety 1- 100 już dawno były sprzedane różnym firmom na cele marketingowe ale myślę, że cyferki, które rozważamy tęz będą ciekawe
warszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!
Cena w jakich granicach będzie oscylowała? Czy dla każdej osoby jest przewidziana jedna butelka/kamionka czy można zamówić więcej? Czy mozna np osobiście podjechać do browaru czy sprzedaż będzie przebiegać w inny sposób?
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Ja przed chwilą zakupiłem pięć buteleczek Ciechana Portera (cena 2.90) w Alkoholach 24/h przy rogu Krasińskiego i Popiełuszki w Wawie. Jest rewelacyjny.
To i może ja się wpiszę:
39. Demandred
Comment