Jeśli można zapisywać się na ilość to Becik - 5 sztuk (nr 25 w kolejce)
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Becik, przecież to nie jest w żaden sposób porównywalne, standardowy porter w zwykłej butli za 50 gr. a dwuletni porter w kamionce za 10 zł.
Nie za 50 gr a za 35 gr, dla mnie nie ma różnicy czy porter ma 1 miesiąc, pół roku, 2 czy 5 lat, chcę spróbować to płacę i nie płaczę, mój wybór. Jeśli dla kogoś porter za 7 zł jest za drogi w opakowaniu za 0,35 gr to za piwo w kamionce za 10 zł tym bardziej, biorąc pod uwagę, że analogicznie nowy porter ciechanowski na pewno będzie odpowiednio droższy więc porównanie jest jak najbardziej adekwatne.
Chyba trochę przesadzasz. Tutaj chodzi o limitowaną edycję portera w specjalnej butli a to nie to samo co wyłożenie 10 zł za piwo ze sklepowej półki
Ze sklepowej półki? Wskaż mi sklep gdzie jest na sklepowej półce. Dla mnie w dostepności piw porter ciechanowski jest łatwiejszy do zdobycia nawet w tej limitowanej edycji niz ten "koncernowy, masowy produkt ze sklepowej półki". Chyba, że masz dostęp do pólek w USA, ja nie mam.
Matko, ale teraz to pierdyknąłeś chłopie taką bzdurę, że aż mi wstyd za Ciebie
Wstyd to kraść, ja nie kradnę więc wstydzić się nie musisz i nie uważam, ze pierdyknąłem bzdurę
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Ze sklepowej półki? Wskaż mi sklep gdzie jest na sklepowej półce. Dla mnie w dostepności piw porter ciechanowski jest łatwiejszy do zdobycia nawet w tej limitowanej edycji niz ten "koncernowy, masowy produkt ze sklepowej półki". Chyba, że masz dostęp do pólek w USA, ja nie mam
możesz to rozwinąć? zupełnie nie rozumiem Twego toku rozumowania. W jaki niby sposób dwuletni porter ciechanowski jest łatwiejszy do zdobycia niż np. Porter z Cieszyna?
Nie za 50 gr a za 35 gr, dla mnie nie ma różnicy czy porter ma 1 miesiąc, pół roku, 2 czy 5 lat, chcę spróbować to płacę i nie płaczę, mój wybór. Jeśli dla kogoś porter za 7 zł jest za drogi w opakowaniu za 0,35 gr to za piwo w kamionce za 10 zł tym bardziej, biorąc pod uwagę, że analogicznie nowy porter ciechanowski na pewno będzie odpowiednio droższy więc porównanie jest jak najbardziej adekwatne.
będziesz się chwytał 15 groszy? tak mamy dyskutować? Oczywiście że Twoje porównanie nie jest adekwatne, bo tamta dyskusja dotyczyła standardowo odleżakowanego portera w zwykłej butelce za niech Ci będzie 35gr a nie portera odleżakowanego dziesięc razy dłużej w butelce której koszt jest nieporównywalnie większy.
arcy, nie wciskaj się w kolejkę. Ostatni był z nr 40.
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Comment