Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Wyświetlenie odpowiedzi
zapisy na listę kolejkową w celu nabycia pojawiającego się portera ciechanowskiego
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziMiałam na myśli raczej wrocławianina mieszkającego we Wrocławiu, u nas w piwniczce już chyba niestety nie ma miejsca. To jednak na 100% wie Piotry.
Comment
-
-
Chętnie odbiorę w sklepie Maria na ul. Kobierzyńskiej. Przy okazji większy zapas piwka zrobie, ponieważ od nowego roku zmieniam pracę i na Kobierzyńską jakieś 40km będe miał a teraz to 3 min. z firmy... Jeśli to nie wypali to liczę na kolegów z Krakowa i odbiór po uzgodnieniu terminu i miejsca. Już nie mogę się doczekać
Comment
-
-
78. piwosz-domin - 2 butle.
Najchętniej odebrałbym osobiście, gdyż nie ufam ani poczcie, ani kurierom. Niedawno dostałem paczkę z potłuczonymi Armagedonami, a za przesyłkę zapłaciłem niemałe pienądze...
Może w Warszawie punkt przerzutowy zorganizować w sklepie Jola na Koszykowej 53???Last edited by piwosz-domin; 2007-12-16, 17:23.Piwo to moje paliwo
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PanTulipan Wyświetlenie odpowiedziJa też poproszę - 2 butelki, jeśli można.
Czy coś już wiadomo w sprawie sposobu dostawy? A może by zorganizować jakiś punkt odbiorczy w Warszawie (np. któryś ze sklepów)?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piwosz-domin Wyświetlenie odpowiedzi78. piwosz-domin - 2 butle.
Najchętniej odebrałbym osobiście, gdyż nie ufam ani poczcie, ani kurierom. Niedawno dostałem paczkę z potłuczonymi Armagedonami, a za przesyłkę zapłaciłem niemałe pienądze...
Może w Warszawie punkt przerzutowy zorganizować w sklepie Jola na Koszykowej 53???
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika annetka Wyświetlenie odpowiedziTen kto miałby czas i możliwości odebrałby swój numerek ode mnie w oddziale warszawskim na targówku, albo umówił się ze mną gdzieś po drodze z Targówka na Wole?
Może tak być??
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNo to organizuj miejsce.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziSpoko-może być do Ciebie ( nie chcę nikogo w to mieszać sama nie mając miejsca). Pogadałam z Piotremy, albo jakoś odbierzemy albo skosztuje się go w Nowym Roku.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziMogłaby, ale w gronie znajomych tylko oczywiście. Pozapisywało się trochę ludzi nowych, może niektórzy też są z Wro? No i proszę o propozycję, na jaki adres ma pójść wysyłka - może być oczywiście do mnie, tylko żeby nie było marudzenia w sprawie odbioru
Obejrzę listę i wyłowię Wrocławiaków naszych i podam Annetce na PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pio_tr23 Wyświetlenie odpowiedziChętnie odbiorę w sklepie Maria na ul. Kobierzyńskiej.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piwosz-domin Wyświetlenie odpowiedziMoże w Warszawie punkt przerzutowy zorganizować w sklepie Jola na Koszykowej 53???
Pytaliście właścicieli tych sklepów?
Zastanowiliście się z czym taka dostawa "towaru" do sklepu się wiąże?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika annetka Wyświetlenie odpowiedziTo bardzo was prosze napiszcie pod jakie adresy porobić przesyłki, ...
Czy może lepiej wysłać na maila?Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziCiekawe podejście jest niektórych.
Pytaliście właścicieli tych sklepów?
Zastanowiliście się z czym taka dostawa "towaru" do sklepu się wiąże?Piwo to moje paliwo
Comment
-
Comment