Po pierwsze, czy ten porter pomimo ograniczonego nakładu trafi do normalnej sprzedaży?
Po drugie, jeśli nie, to najprostszym, najsensowniejszym i w ogóle sposobem dystrybucji będzie zakup przez sklep internetowy browaru.
Po trzecie, nie sądzę, żeby ktokolwiek był w stanie ogarnąć te wszystkie wpisy, o robieniu wspólnych paczek nie wspomnę. Albo annetka się zajedzie z tymi paczkami, albo zajmie to naprawdę sporo czasu.
Po czwarte jeśli trafi do normalnych sklepów, to może najlepszym wyjściem będzie zaopatrzenie się w niego w sklepach, które oferują Ciechana (no powiedzmy kilku wybranych, które obrosły już legendą typu Zofmar, Jola, 101, Maria). Natomiast Ci, którym nie będzie po drodze zamówiliby przez sklep internetowy.
Oczywiście jestem jak najbardziej za tym, żeby browar docenił tak wiernych i oddanych miłośników ciechanowskiego porteru, którzy nawet listę społeczną zrobili, tylko może nie komplikujmy sobie i wszystkim życia.
No i pytanie może podstawowe - ile jest tego porteru? Ile będzie butelek? Jak pojemność? Jaka ostateczna cena? Czy są jakieś ograniczenia ile butelek na głowę?
79) to dla mnie może ze 2sztuki się znajdą?
Jestem tu nowa, przeczytałam poprzednie posty na ten temat, jednak napiszcie proszę jakie będą koszta zamawianego przez nas rarytasu? i jaki będzie sposób odbioru?
ponawiam pytanie, chyba że jeszcze nie wiadomo
Czy ktoś zauważył nowego użytkownika na forum?
"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Witam
zamawiam 2 szt tego PIWKA!! ale nie mam pojęcia jaka procedura(wpłata, itd)właczyłem się do tego forum teraz , dlatego jestem zielony, wiem że chodzi o portera limitowanego w super butelkach. proszę o wyjasnienia
pozdrawiam
Comment