Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kamień
Wyświetlenie odpowiedzi
zapisy na listę kolejkową w celu nabycia pojawiającego się portera ciechanowskiego
Collapse
X
-
Poooszłoooooooooo.
Zaraz jak się dowiem coś o warunkach odbioru to napiszę.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Wygląda, ze do "Dziada" trafią tylko dwie butelczyny dla mnie. Oby mi ich nie podebrał jakiś spóźniony forumowicz
Aaa...moment, dostałem PW...ha, jednak nie będę sam
Chodź już północ minęła, ale mam nadzieję, że w Ciechanowie się ulitują nad Efdiskiem
Comment
-
-
Szybko mi wyślij na warszawa@ciechan.com.pl swoje imie i nazwisko oraz ilość zamawianych porterów.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika acztery Wyświetlenie odpowiedziannetka wymienilaś we wcześniejszym poście sklep z Radomia na ul Limanowaskiego. Co musze zrobic żeby kupic to piwo wlaśnie w nim?
Iść poprosić? Niestety nie było dzisiaj, bo byłam zapytać o portera, osoby która się tym zajmuje.warszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika annetka Wyświetlenie odpowiedziUWAGA
Musimy się zmobilizować!
Jutro z browaru idą przesyłki do :
Wrocław (ul. Legnicka 27 "101")
Kraków (ul. Kobierzyńska 61a )
Gdańsk (ul. Czerwony dwór 17a)
W następnych dniach idą też do:
Radom (ul. Bolesława Limanowskiego 71)
Łódź (ul. Pomorska 116)
Białystok (ul. Malmeda )
Portera można już odbierać w Ciechanowie (ul.Kilińskiego 8)
Warszawa Portera dostanie w środę (ul.Ks Ziemowita 53)
Pilnie jest potrzebna lista osób chętnych na Portera z w/w miast wraz z ilością zamawianych Porterów oraz Imieniem i Nazwiskiem.
Bardzo proszę by z każdego miasta poorganizować takie listy i przesłać je na warszawa@ciechan.com.pl do dziś do 24
Taka organizacja pozwoli nam wszystko zamknąć i dostarczyć jeszcze przed Świętami Bożego Narodzenia,a mi bardzo mi pomożecie i ułatwicie sprawę.Ostatnia zmiana dokonana przez juzes; 2007-12-18, 10:01.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika juzes Wyświetlenie odpowiedziA co z innymi miastami, jest szansa że i tam ten Porter dotrze ?
PS. Ciechany widywane są w sklepie Organic w CH PLAZA, więc może to byłby
dobry punkt.Ostatnia zmiana dokonana przez Jaroslav; 2007-12-18, 10:11.
Comment
-
-
ZASPAŁEM
czy mam jeszcze szansę na 2 porterki w Warszawie?
(zapytanie poszło też na maila warszawa@ciechan.com.pl)
Comment
-
-
Czy ktoś z Was pamięta, w jakich godzinach funkcjonuje baza na Ziemowita?
Kiedyś-kiedyś tam byłem, ale godzin otwarcia za diabła nie pamiętam...
Ta informacja pozwoli mi zgrać logistykę i ewentualnie umówić się z angasc'em, któremu już teraz publicznie: SZACOON!
Comment
-
-
Z Farmą zdrowie mogę spróbować się dogadać ale budzi to moje wątpliwości, bo to będzie towar nie zafakturowany przez nich i będzie przechodził przez za duża liczbę rąk (najpierw magazyn w wawie a potem w poznaniu i dopiero sklep).
Najlepiej byłoby zebrać kilka osób z Poznania i wysłać wszystko do jednej osoby, wtedy obniżymy koszty przesyłki. Niestety piwo jest ciężkim towarem i koszty kuriera są stosunkowo wysokie.
Bardzo wszystkim dziękuje za pomoc przy organizacji list!!
A teraz terminy kiedy wysyłamy piwo do danych miast:
Wrocław - wysyłamy jutro, w środę popołudniu będzie już w wymienionym punkcie
Kraków - jak wyżej
Białystok - w czwartek będzie do odbioru w punkcie
Łódź - w czwartek wysyłamy więc w piątek powinno byc do odbioru
Warszawa - dziś do mnie wieczorem dojedzie więc od jutra można odbierać.
W tej chwili są pakowane paczki do w/w miast a do innych osób będzie trzeba wysłać kurierem i w tej sprawie odezwę się za pare godzin.warszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzia można zamówić w sklepie internetowym karton ciechanów i dołożyć do nich porterka ?
Comment
-
-
Ziemowita od 7:30- 15 proszę wcześniej dzwonić i mówić, że będziecie (22)6791811warszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KULI Wyświetlenie odpowiedziMam dokładnie to samo pytaniewarszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!
Comment
-
-
Zrobiłam szybko podsumowanie żebyście mieli chwilkę na poprawki:
Wrocław- 39 butelek
Warszawa - 63 butelek
Szczecin - 2 butelki
Białystok - 5 butelek
Łódź - 4 butelki
Kraków - 15 butelek
Radom - 1 butelka
Górny Śląsk - 11 butelek
Wszystkie zmiany zgłaszajcie do 12 to wetdy dam radę jeszcze zareagować (mam nadzieję)
Pozdrawiamwarszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!
Comment
-
Comment