Mi już nawet wpadła do głowy okazja, z której to wypiję tego porterka
zapisy na listę kolejkową w celu nabycia pojawiającego się portera ciechanowskiego
Collapse
X
-
butelka
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzina stronie Browaru pojawiło się foto butelki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arturzinio Wyświetlenie odpowiedzi"orenżada" miała takie zamknięcie! mam nadzieję, że smak portera utkwi mi na równie długi czas jak legendarnego napoju prl-uMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika przemo70 Wyświetlenie odpowiedziJestem zainteresowany 2 szt.ale mam pyt. gdzie będę mógł odebrać?
Comment
-
-
Porter już odebrany. Co prawda nie mam go u siebie, ale to kwestia czasu.
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Z Warszawy odebrano już 40 Porterów!
Wysyłam PW do osób, które sa na liście a nie odebrały żeby ustalić jak się umawiamy.warszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!
Comment
-
-
To rzeczywiście szybka akcja Nie dostałem żadnego PW, więc sam pozwoliłem sobie napisaćSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
we Wrocławiu na Legnickiej ponoć już są do odbioru.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
hm też nie dostałam PW...ale dla wawy to dzis przywieźli, nie? no!
bezpośrednio po wyjściu zza murów pracy lecę po zacne browary.
jesu, kupuję je dla moich znjomych (i chłopaka) smakoszy ciechanów grudziądzkich itp specjałów. ja pierniczę, ale się ucieszą AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziwe Wrocławiu na Legnickiej ponoć już są do odbioru.MM961
4:-)
Comment
-
-
Numer mojej kamionki to 333
Comment
-
-
Dla osób z Górnego Śląska - na razie lista zamówień wygląda tak:
Adam 16– 2 szt
Kiszot– 1szt
Jasiu Piwosz– 1 szt
Aldach– 3 szt
ArtK31– 1 szt.
Psychomanteum– 2 szt
Iommi – 2 szt
Wiciu_w– 2 szt.
Seba_gliwice – 6 szt.
Łącznie 20 szt.
Jako, że browar pakuje portery w skrzynki po 12 sztuk zostają cztery niezagospodarowane sztuki. W związku z tym osoby zainteresowane piszą do mnie PW z zamówieniami. Liczy się kolejność zgłoszeń.
W związku z kosztami przesyłki (karton 24 zł) do każdego zamówionego piwa proszę doliczyć po 2 zł za przesyłkę.
Jak już będzie wiadomo ile i kto ostatecznie zamówił poprzesyłam Wam mój nr konta i poproszę o wpłaty bo nie jestem w stanie wyłożyć jednorazowo całej kasy (633.80 zł)
Comment
-
Comment