Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika annetka
Wyświetlenie odpowiedzi
zapisy na listę kolejkową w celu nabycia pojawiającego się portera ciechanowskiego
Collapse
X
-
Witam!
Zawartość kamionki nr 183 czeka na w dniu moich urodzin ( tzn do 28 12 '07)
A w międzyczasie zdegustowałem nieznane mi bliżej dotychczas wyroby browaru w Czarnkowie
PS: dla Krakowiaków. W "Marii" dowiedziałęm się że mają kilka butelek nadmiarowych ( browar przysłał więcej niż by wynikało z listy kolejkowej) jeśli ktoś chce to są do wzięcia.
Pozdrawiam Hastur----------------------------------------
Lać po palcach!
A piana ...eee, na ścianach ???
"o jeden kufel za daleko"
Comment
-
-
My mamy buteleczki 161, 162, 301 i 305.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika annetka Wyświetlenie odpowiedziJutro przychodzi informatyk do browaru, który ma zmienić coś w skrypcie sklepu internetowego i będzie wtedy dostępny dla kazdego.Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziTak się zastanawiam, jaką ja mam szansę - jako Krzyżak - załapac się na jedną flaszeczkę?
Mogę się dopisac do Poznania bądź gdziekolwiek, ale co dalej?
Ma ktoś może jakąś radę?Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza
Tak się zastanawiam, jaką ja mam szansę - jako Krzyżak - załapac się na jedną flaszeczkę?
Mogę się dopisac do Poznania bądź gdziekolwiek, ale co dalej?
Ma ktoś może jakąś radę?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziNo i wszyscy mnie olali...
Odstąpię Ci jedną ze swoich.
Comment
-
-
Ja mam egzemplarze z 5 i 6 z przodu. Oczywiście, po znajomości, Warszawa dostała najniższe numerki
Mam nadzieję, że w końcu się dowiemy ile ta limitowana warka wynosi litrów, bo zaczynam się czuć nabita w butelkę, z krachlą wprawdzie, ale....
No ale nasza wina, w tym amoku się nie zapytaliśmy nawet o to na początku, człek się dał zwabić na "limitowaną" a wszak słowo to mieści w sobie nieokreśloną ilość litrów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaMam nadzieję, że w końcu się dowiemy ile ta limitowana warka wynosi litrów, bo zaczynam się czuć nabita w butelkę, z krachlą wprawdzie, ale....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaMam nadzieję, że w końcu się dowiemy ile ta limitowana warka wynosi litrów, bo zaczynam się czuć nabita w butelkę, z krachlą wprawdzie, ale....
No ale nasza wina, w tym amoku się nie zapytaliśmy nawet o to na początku, człek się dał zwabić na "limitowaną" a wszak słowo to mieści w sobie nieokreśloną ilość litrówBirofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
Comment
-
Comment