Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopista
Wyświetlenie odpowiedzi
zapisy na listę kolejkową w celu nabycia pojawiającego się portera ciechanowskiego
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi Wyświetlenie odpowiedziPrzyłączam się do podziękowań (113 i 114)
Angasc, wielkie dzięki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika annetka Wyświetlenie odpowiedziZrobiłam szybko podsumowanie żebyście mieli chwilkę na poprawki:
Wrocław- 39 butelek
Warszawa - 63 butelek
Szczecin - 2 butelki
Białystok - 5 butelek
Łódź - 4 butelki
Kraków - 15 butelek
Radom - 1 butelka
Górny Śląsk - 11 butelek
Wszystkie zmiany zgłaszajcie do 12 to wetdy dam radę jeszcze zareagować (mam nadzieję)
Pozdrawiam
Ani maila ani na PW?
Nie ma co normalna prowincjaŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Są jeszcze ludzie na tym świecie! angasc odebrał dla chętnych z Warszawy butelcyny, bo "akurat był w pobliżu". Nie musieliśmy dymać na Pragie, tylko zjawić koło pl. Konstytucji. Wyłożył za nas kasę, przywiózł, przybiił piątkę.
To znaczy, że ten świat jeszcze trochę potrwa. Wielkie dzięki angasc!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ostasz Wyświetlenie odpowiedziWielkie dzięki angasc!!!Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika franekf Wyświetlenie odpowiedziAngasc to chyba taki browarbizowy Święty Mikołaj - zebrał listę prezentów a potem każdy dostał to, czego chciał Przyłączam się do podziękowań
Nie przesadzajcie. Mogłem, to pomogłem. I chyba tak powinno być zawsze i wszędzie.
Wasze zdrowie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika annetka Wyświetlenie odpowiedziChyba tacy specjaliści i smakosze jak wy wyczujecie różnice między zwykłym porterem a leżakowanym przez 25 miesięcy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika angasc Wyświetlenie odpowiedziJak będziesz się szwendał w okolicach Warszawy, to daj znać.
Odstąpię Ci jedną ze swoich.
Jak tylko się będę szwendał, to dam cynk - przy okazji, mam dodatkową motywację do odwiedzenia stolycyToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Do Annetki: Pojawiły się niepokojące informację, że kończycie
przygodę z porterem. Nie wiem, czy to potwierdzona informacja,
ale uważam, że byłby to duży błąd. Chciałbym wam pogratulować
nie tyle sukcesu finansowego (bo pewnie takim będzie sprzedanie już
700 butelek portera za 25 zł), ale marketingowego. Akcja z porterem
w kamionkowej butli sprawiła, że wiele osób zaczyna inaczej patrzeć w
Waszą stronę. Jednym ruchem wskoczyliście na wyższą półkę.
Zachowanie portera w ofercie (nawet, jeśli nie jest to produkt, na którym
robi się największy obrót) sprawi, że browar nie zaprzepaści tej pracy, którą
właśnie wykonaliście.
Akcję możnaby powtarzać co roku, tyle że warto by wystartować trochę wcześniej
(tak, aby każdy spokojnie mógł zaopatrzyć się prze Świętami).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jaroslav Wyświetlenie odpowiedziMój numer: 666Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Już mam
Kamionka nr 493 została wręczona koleżance na gwiazdkę, dla siebie, na specjalną okazję zachowam butelczynę 499. W Zofmarze jest tych porterów więcej niz by wynikało z samej liczby zamówień. Więc jednak da się "normalnie" dostać to piwo w sklepie, chociaż zależy w jakim
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jaroslav Wyświetlenie odpowiedziMój numer: 666 ;P
Comment
-
-
163 i 164 zostały mi dostarczone osobiście przez annetkę pod dom. DziękiWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment