zapisy na listę kolejkową w celu nabycia pojawiającego się portera ciechanowskiego

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Marusia
    Marszałek Browarów Rzemieślniczych
    🍼🍼
    • 2001.02
    • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika annetka Wyświetlenie odpowiedzi
    niektóre wiadomości zwyczajnie zachowujemy dla siebie i mimo dużej sympatii jaką wasz dażymy nie uzyskacie ode mnie wiadomości na tematy których zarząd wypowiadać się nie chce.
    To chyba żart?
    Tajemnicą jest ilość porterów w limitowanej edycji? Czyli, że możemy spokojnie to nazwać "tak zwana limitowana".

Ten Porter trafił w wasze ręce tylko dzięki temu, że stworzona została słynna już lista społeczna
    No to powtarzam po koledze pytanie: skąd te portery w sklepach poza zamawianymi?

Jak dla mnie, to zaczyna mi to podchodzić pod samobója.

Browar Ciechanów bardzo cenię, bez kamionkowych edycji, a takie głupoty mogą mu tylko i wyłącznie zaszkodzić.
    www.warsztatpiwowarski.pl
    www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Maidenowiec
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.07
      • 2287

Z jednej strony nie neguję, że jeżeli jest postanowienie, żeby nie wymieniać ile tych sztuk konkretnie jest, to Annetka rzeczywiście nie może tego zrobić. Ale nie rozumiem takiej decyzji mimo wszystko. Kupując limitowane edycje płyt lubię wiedzieć ile ich wydano. I chyba się okaże, że podobną cenę zapłaciłem ze limitowanego singla wydanego w 2000 egzemplarzy na ŚWIAT jak za limitowanego Ciechana o bliżej nieznanej liczbie egzemplarzy. Myślę, że Etykieciarze też by chcieli wiedzieć ile tego jest.
      Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl

Thou shallt not spilleth thy beer!

Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.

Comment

• annetka
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2003.03
        • 120

Czy wy czytacie to co ja piszę czy szukacie w moich postach magicznej cyferki symbolizującej ilość butelek??
        Celowo wysłaliśmy większą ilość do sklepów z których odbieracie piwo, żeby Ci co nie zdążyli zareagować na forum mieli również możliwość zakupu tego piwa.

Wg moich informacji ilość butelek jakie były zakupione przez browar to 1200 szt.

Uwagi odbieram konstruktywnie, czytam je nie tylko ja i wszyscy wyciągami z nich wnioski, jednak złośliwości i temu podobnekomentarze prowadzą do tego, że odechciewa mi się siedzenia o 1 w nocy w pt na forum, żeby odpowiadać jak najszybciej na wasze pytania i uwagi.

Anteks super, że myślisz o zakupie Grudziądza, w końcu jaka byłaby przyjemność z prowadzenia działalności gospodarczej gdyby wszyscy myśleli o jednym produkcie spod jednej marki. Pozdrawiam konkurencję
        warszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!

Comment

• Maidenowiec
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2004.07
          • 2287

Hmm, ale nie ma się chyba o co obrażać Od początku chyba o tą ilość butelek pytamy. A to, że wysłaliście więcej niż było zamówione ja, np. uważam za ładny ukłon w stronę piwoszy.

Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.

Comment

• alnus
            Porucznik Browarny Tester
            • 2007.07
            • 459

Niczym w życiu się tak nie brzydzę jak marketingiem i psychologią. Obydwie dziedziny do perfekcji opanowały ogłupianie ludzi. Czytajcie co annetka pisała o porterze od początku do końca i wyciągnijcie wnioski. Gdzie poza forum są jeszcze ludzie którzy chcieliby kupić takie piwo w takiej cenie i ilu ich może być ? Jak właściwie do nich dotrzeć? I ile butelek specjalnego piwa może ktoś zaplanować na gifty dla kontrachentów? Czy ktoś z forum spotkał się może z jakimiś butelkami sprzedanymi "na inne cele"? Jakoś to wszystko w połączeniu z tajemniczością annetki wydaje mi się grubymi nićmi szyte. Chciałbym żeby wszystkie moje podejrzenia były tylko i wyłącznie wymysłem mojej chorej wyobraźni, ale jakoś tak nie mogę przestać myśleć o tym, że kupę ludzi mogło zostać nabitych w butelkę. Kamionkową...

Comment

• anteks
              Generał Wszelkich Fermentacji
              🥛🥛🥛
              • 2003.08
              • 10768

moje pierwsze portey leżakuja rok , dwa lata , może nie w kamionkowej butelce ale nie zamierzam je sprzedawa w zbójeckiej cenie TYLKO ROZDAĆ forumowiczm bez żadnych tajemnic , matactw. wiem że Ciechan to, nie Carits i musi zarabiać ale tylko dlaczego nie chce , chciałem zapłacić za swoje piwa !!!! ale mnie olewają
              Mniej książków więcej piwa

Comment

• anteks
                🥛🥛🥛
                • 2003.08
                • 10768

Czy wy czytacie to co ja piszę czy szukacie w moich postach magicznej cyferki symbolizującej ilość butelek??
                Celowo wysłaliśmy większą ilość do sklepów z których odbieracie piwo, żeby Ci co nie zdążyli zareagować na forum mieli również możliwość zakupu tego piwa.

Anteks super, że myślisz o zakupie Grudziądza, w końcu jaka byłaby przyjemność z prowadzenia działalności gospodarczej gdyby wszyscy myśleli o jednym produkcie spod jednej marki. Pozdrawiam konkurencję
                byłem jednym z pierwwszych którzy chceli kupiś Wasz produkt Portera , jako że mieszkam w małej miejscowości i nie mogę nabyć w któryś z ze sklepów prowadzacych Ciechana chciałem nabyć piwa w skepie internetowym (patzrz posty wyżej) podałaś informację że można będzie go nabyć , po mimo emili i postów pisanych na forum Ciechana
                zrobiliści mnie h...... , mie nie interesowały NUMERKI na butelkach ja chciałem spróboiwać portera z CiechanowA
                Last edited by anteks; 2007-12-22, 00:35.

Comment

• franekf
                  Kapitan Lagerowej Marynarki
                  • 2004.06
                  • 944

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika alnus Wyświetlenie odpowiedzi
                  Niczym w życiu się tak nie brzydzę jak marketingiem i psychologią. Obydwie dziedziny do perfekcji opanowały ogłupianie ludzi. Czytajcie co annetka pisała o porterze od początku do końca i wyciągnijcie wnioski. Gdzie poza forum są jeszcze ludzie którzy chcieliby kupić takie piwo w takiej cenie i ilu ich może być ? Jak właściwie do nich dotrzeć? I ile butelek specjalnego piwa może ktoś zaplanować na gifty dla kontrachentów? Czy ktoś z forum spotkał się może z jakimiś butelkami sprzedanymi "na inne cele"? Jakoś to wszystko w połączeniu z tajemniczością annetki wydaje mi się grubymi nićmi szyte. Chciałbym żeby wszystkie moje podejrzenia były tylko i wyłącznie wymysłem mojej chorej wyobraźni, ale jakoś tak nie mogę przestać myśleć o tym, że kupę ludzi mogło zostać nabitych w butelkę. Kamionkową...
                  Mi się jednak wydaje, że od początku większość chętnych zdawała sobie sprawę, że to piwo jest przeznaczone na sprzedaż - był "kontrolowany przeciek" o porterze, szybko powstała lista chętnych. Poza tym, moim zdaniem, gdyby to miały być tylko upominki dla kontrahentów, to nie bawiliby się w 25-miesięczne leżakowanie, tylko nalali zwykłego portera do kamionek - i tak chodziłoby głównie o wygląd.
                  Trzeba przyznać - akcja się udała, ja tam jestem zadowolony z zakupu, no i dobrze że mniej więcej wiadomo ile jest tych butelek.
                  Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
                  http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
                  Piwny Janusz bez Teku

Comment

• dyrektor
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2005.05
                    • 1039

Ludzie co jest ? Czy Wy mnie nie słuchacie, Co ja jakiś "bajok" (kto z Krakowa ten kuma )jestem ? Pytaliście o cenę - mówiłem że ok 25 zeta. Pytaliście o ilość - to mówiłem że 1200 szt. I zostawcie w spokoju to dziewczę (anetkę) bo stara się jak może. A jeszce niedawno pamiętam jak czarne chmury wisiały nad Ciechanem (mafia czy jakieś tam inne łobuzy) więc uważam iż akcja z Porterem Bałtyckim jest na "+" i powinniśmy Ich dopingować.
                    Wasz Padre Directore
                    http://www.for-nails.pl/
                    http://stanbud.biz/
                    https://www.facebook.com/pages/Sklep...89562121174566

Comment

• anteks
                      🥛🥛🥛
                      • 2003.08
                      • 10768

zapytajcie kogokolwiekm czy słyszało Browarze Ciechanów (coś pozytywnego sranie w swoje gniazdo )
                      Last edited by anteks; 2007-12-22, 00:38.

Comment

• Marusia
                        🍼🍼
                        • 2001.02
                        • 20221

Wg moich informacji ilość butelek jakie były zakupione przez browar to 1200 szt.
                        Dlaczego trzeba było tyle razy zadać pytanie, żeby otrzymać tę jakże prostą i krótką odpowiedź, o którą nam chodziło

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika alnus Wyświetlenie odpowiedzi
                        Może w mniejszym stopniu, ale podobne myśli mnie nachodzą. A szkoda, bo, jak pisałam wcześniej, Ciechanów cenię bardzo, a wręcz jest to mój ulubiony browar ze względu na rozmaitość piw oferowanych. Tanie chwyty nie są potrzebne nikomu, a zwłaszcza TAKIEMU browarowi.

Mam nadzieję, że nadinterpretuję...

www.wrowar.com.pl

Comment

• annetka
                          • 2003.03
                          • 120

Maindenowiec ja sie nie obrażam tylko widziałeś będąc w biurze, że dla mnie cała akcja Portera to dodatkowa praca jaką wziełam na siebie dobrowolnie, musiałam przekonywać zarząd do słuszności tej akcji, niektórym osobom podwiozłam piwo prawie pod dom a z niektórymi jestem jeszcze umówiona w Wigilię, mimo, że nie pracujemy.
                          A tymczasem niektórzy tutaj snują jakieś akcje spiskowe.

Alnus odwróciłeś do góry nogami wszystko co napisałam i niebardzo widzę sens w tym co robisz... chyba na siłę szukasz sensacji. Mnie osobiście zarówno marketing jak i psychologia fascynują, obydwie dziedziny nie skupiają się na manipulacji człowiekiem.
                          Ale odebrałam twój jako przykład na to jak zmanipulować rozmówcę by nieświadomie udzielił nam informacji, których oczekujemy.

Ilość butelek została podana, są jeszcze jakies pytania ad Portera?

Anteks niestety jest pt przed świąteczny i kurierzy nie chcą się podejmować wysyłki. Mówią o tym wszystkie media.
                          warszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!

Comment

• Marusia
                            🍼🍼
                            • 2001.02
                            • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzi
                            byłem jednym z pierwwszych którzy chceli kupiś Wasz produkt Portera , jako że mieszkam w małej miejscowości i nie mogę nabyć w któryś z ze sklepów prowadzacych Ciechana chciałem nabyć piwa w skepie internetowym (patzrz posty wyżej) podałaś informację że można będzie go nabyć , po mimo emili i postów pisanych na forum Ciechana
                            zrobiliści mnie h...... , mie nie interesowały NUMERKI na butelkach ja chciałem spróboiwać portera z CiechanowA
                            Anteks, zmykaj do tematu "Jestem po kilku" i potem do "Samokrytyki", bo przeginasz.

www.wrowar.com.pl

Comment

• Maidenowiec
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2004.07
                              • 2287

E, nie widziałem. Wysłałem po piwo Adelę Ja o Browarze Ciechanów mam bardzo dobre zdanie, tylko niech ktoś dowiezie w końcu Wasze piwo na Natolin, bo uschnę

Comment

• annetka
                                • 2003.03
                                • 120

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedzi
                                E, nie widziałem. Wysłałem po piwo Adelę Ja o Browarze Ciechanów mam bardzo dobre zdanie, tylko niech ktoś dowiezie w końcu Wasze piwo na Natolin, bo uschnę
                                Czyli to Adela pytała czy Porter to przypadek?
                                U Grubego powinna była byc dostawa dziś jeśli nie było to będzie jutro

Comment

Przetwarzanie...
                                X