Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Wyświetlenie odpowiedzi
zapisy na listę kolejkową w celu nabycia pojawiającego się portera ciechanowskiego
Collapse
X
-
A nie wiem, nie pochwaliła się. Jutro zapytam. Świetnie, to jutro sprawdzam
Anteks, tak z ciekawości, z jakimi oficjelami browarów nierestauracyjnych mamy taki kontakt jaki nam daje Annetka? Co do mejli, nie wiem jaki mają system, ale zdarza się, że spamboty przechwytują korespondencję, czy zagadkowo ona ginie. Zawsze lepiej zadzwonić.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziczy dostałś swoje Ciechany ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziPrzeczytasz rano parę swoich wypowiedzi to sam się zgłosisz do Admina po usunięcieMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
W składzie jest testosteronSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedziA nie wiem, nie pochwaliła się. Jutro zapytam. Świetnie, to jutro sprawdzam
Anteks, tak z ciekawości, z jakimi oficjelami browarów nierestauracyjnych mamy taki kontakt jaki nam daje Annetka? Co do mejli, nie wiem jaki mają system, ale zdarza się, że spamboty przechwytują korespondencję, czy zagadkowo ona ginie. Zawsze lepiej zadzwonić.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziNachlał się? Dobrze, że nie kupiłem tego piwa, bo widzę, że ono wprawia ludzi w jakiś amok i agresje.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziJa chcialem kupi ale nie dane , mi byloMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziNIE NACHLAŁ SIĘ , pytam sie dlazcego,ie dostałwm odpowiedzie , czy dlatego że z wiochcy
Comment
-
-
Anteks, wyśpij się, w tym momencie podbijasz już pod siebie.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor Wyświetlenie odpowiedzialbo Marusia Cię dobrze zna, albo masz za długie paznokcie...Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedziAnteks, wyśpij się, w tym momencie podbijasz już pod siebie.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Tak, ale nie krwioobieg.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzidostaliście portera ?
Comment
-
Comment