Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks
Wyświetlenie odpowiedzi
zapisy na listę kolejkową w celu nabycia pojawiającego się portera ciechanowskiego
Collapse
X
-
-
-
Mam nadzieję że Anteksowi ciśnienie już opadło i nie będę musiał tu sprzątać
Nasz zestaw odebrali Piotry i Basik za co bardzo dziękujemy.
Osobiście nie liczyłem że wysyłka indywidualna może się udać przed świętami i sądzę że akurat o to nie możemy mieć pretensji. Dodatkowo lista w postaci tego tematu to horror dla sprzedawcy - współczuję
Na spróbowanie tego porterka nie mogę się już doczekać. Wcześniej próbowaliśmy wersję niefiltrowaną prosto z tanka nalaną do butli i była wyśmienita.
po cichu naiwnie sądziliśmy że butle będą miały numery wyciśnięte w ceramice- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukaszzbud Wyświetlenie odpowiedzimożna dostać tego porterka w sklepie? bez całej tej listy?...jeśli tak to ja się cieszę strasznie tylko niewiem czy w krakowie go dostanę.... może ktoś wie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukaszzbud Wyświetlenie odpowiedzimożna dostać tego porterka w sklepie? bez całej tej listy?...jeśli tak to ja się cieszę strasznie tylko niewiem czy w krakowie go dostanę.... może ktoś wie?
Butle nr 240, 241, 244 oraz 245 znalazły się już w moim składziku
Ja nie sądziłem, że numery będą wyciskane na butli. Z resztą w tym przypadku każdy miał możliwość dopytania się odnośnie szczegółów, a że nikt tego nie zrobił, to cóż trudno
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzino fakt , mogłem zamówić z sekcją Poznańską ale chciałem wspomóc Ciechana a a czuję się jak natręt ( już 3 PORTER z Witnicy , zaraz będzie jetem po kilku bo czekają Brewery)Last edited by delvish; 2007-12-22, 15:51."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziOsobiście nie liczyłem że wysyłka indywidualna może się udać przed świętami i sądzę że akurat o to nie możemy mieć pretensji. Dodatkowo lista w postaci tego tematu to horror dla sprzedawcy - współczujęWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Anteks chyba tylko ja Cię tu rozumiem, bo dalej żyję bez odpowiedzi na moje pytanie dlaczego przy liście nie było informacji, żeby nie wpisywały się osoby z mieścinek
Ps. Jestem przed kilkoma...Last edited by peter007; 2007-12-22, 16:40.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007 Wyświetlenie odpowiedziAnteks chyba tylko ja Cię tu rozumiem, bo dalej żyję bez odpowiedzi na moje pytanie dlaczego przy liście nie było informacji, żeby nie wpisywały się osoby z mieścinek
Ps. Jestem przed kilkoma...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Wczoraj urządziłem sobie spacer na Ziemowita po moje portery. O dziwo nie było mnie na liście ale być może była jeszcze jedna o której nic nie wiedziałem. Mimo to fajni, śmiechowi goście sprzedali mi dwie szt. o nr. 171 i 182. Jeden z nich napewno postoi jeszcze sporo w piwniczce zaś drugi zostanie otworzony na sylwestra.Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzi
a mnie bo jetem detalSave water, drink beer ...
http://www.parowozy.com.pl/
http://www.kamery.wolsztyn.pl/
https://www.facebook.com/pages/Browa...10?ref=profile
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika przemo70 Wyświetlenie odpowiedziPanie Andrzeju drogi, rozpisałes się tu strasznie na tym forum, denerwowałes się niepotrzebnie a wiadomo że warszawka najpierw siebie obsłuży a potem pomysli o reszcie i rzuci jakieś ochłapy. Miałes sie dopisać do naszej grupy to juz byś go miał a my nie musielibysmy rezygnować ze swoich planowanych ilości żeby nam je przesłali, a swoja droga to jest jakaś głupota że musi być 12 szt lub wielokrotność tej ilości.I wnosek jest jeden z tego, że musi im chyba dobrze iść jak mają w d.. małego klienta i to jeszcze z małej miejscowości /tyle że Ciechanów to też wiocha swoja drogą/.I rozumiem trochę tą anetke że miała zap....... przed świętami i nie panowała tak do końca nad tym wszystkim ale po co robią taką akcję przed samymi świętami jak można było zrobić trochę wcześnieji i tu anetka nie ma co narzekać że pracowała po godzinach i "nie miała czasu nawet karbia kupić" /to już moje przemyślenia/ bo za darmo tam pewnie nie pracuje.Nie próbowałem jeszcze tego ciechana bo będę miał okazję dopiero po świętach, ale mysle, że nie będzie się tak aż czym podniecać chyba że tą kamionką -), zobaczymy i obym się mylił.Lepiej sobie otwórz swojego uwarzonego porterka bo pewnie nie jest gorszy od tego "strasznie limitowanego cudu" notabene ja nie wiele mniej warzę na raz przy moich skromnych środkach i nie mniej skromnym sprzecie w porównaniu z brow. Ciechan -) Piwnie pozdrawiam i życzę choinkowo-chmielnych świąt.
A za cytowną wypowiedź to Pólicera daje
Nie wiem czy jest to pochwała Pana Andrzeja, jego i Twego portera, Warzszawki czy wioski jakiejś.....
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika przemo70 Wyświetlenie odpowiedzi(...) I rozumiem trochę tą anetke że miała zap....... przed świętami i nie panowała tak do końca nad tym wszystkim ale po co robią taką akcję przed samymi świętami jak można było zrobić trochę wcześnieji i tu anetka nie ma co narzekać że pracowała po godzinach i "nie miała czasu nawet karbia kupić" /to już moje przemyślenia/ bo za darmo tam pewnie nie pracuje.
Chyba pierwszy raz się w taki tonie wypowiadam na forum - nie przepraszam.„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ludzie! Porter, jak porter. Każdy trochu inny. Tego nie mogłem się doczekać i pierwszą butelcynę otworzyłem zaraz po odebraniu od Angasca (jeszcze raz wielkie dzięki!). Wieczorkiem usiadłem i smakowałem, porównując z ciechanem (tyle, że nieleżakowanym) i zywieckim (czyli cieszyńskim) - akurat nastawiałem doroczną porterówke. Ten niby limitowany (otwarty numerek 000136) smakował po prostu łagodniej, czyli mniej jak porter. Piana szybko usiadła, ale smak był nieporównywalny z innymi porterkami. Bardzo łagodne, mile łechcące i wchodzące cudo.
Mnie, jako etykieciarza, rozsierdziła za to niska jakość papieru "Certyfikatu", Jakiś makabryczny klej, któery pozistaje na... tej nalepce. Koniec końców cieszę się, że nabyłem trzy - jedna dla odlepienia etykiety, druga dla zachowania w całości (oczywista po uprzednim opróżnieniu), trzecia do namysłu - może ktoś z forumowiczów wie jak odkleić ją bezkolizyjnie. W mojej kilkunastotysięcznej kolekcji (każde osobiscie wypiłem lub - wyjatkowo - tylko spróbowałem, a etykietę - kazda inna - zabezpieczyłem) - ta zajmuje wyjątkowe miejsce - musiała zostać złożona na białym podkładzie - inaczej lepiłaby sie do innych. Takie problemy z etykietami miałem tylko dziesięć lat temu w Indiach!
A tzw. lakowe pieczęcie na ciechanowskich porterach od poczatku chyba nie trzymały. U mnie na trzy zakupione tylko jedena siedziała na swoim miejscu. Pozostałe swobodnie dyndały.
Ale żeby nie było to tamto - piwo jest miodzio, może nawet za bardzo.
Comment
-
Comment