zapisy na listę kolejkową w celu nabycia pojawiającego się portera ciechanowskiego

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • przemo70
    † 1970-2019 Piwosz w Raju
    • 2007.05
    • 1501

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pezet Wyświetlenie odpowiedzi
    Oj temat na 'złe' tory zjechał.
    A za cytowną wypowiedź to Pólicera daje
    Nie wiem czy jest to pochwała Pana Andrzeja, jego i Twego portera, Warzszawki czy wioski jakiejś.....

Jeśli to Twoje przemyślenia to lepiej ich tutaj nie publikuj.

Chyba pierwszy raz się w taki tonie wypowiadam na forum - nie przepraszam.
    Nie była to pochwała nikogo ani niczego tylko jak czytam płacze anteksa to dziwię się że tak żywiołowo zareagował że go olali i zastanawiam się dlaczego robi tyle hałasu o jakiegoś portera za którego trzeba do tego zapłacić sporo siana.A jeśli chodzi o piwko to chwalił się że tam ma u siebie jakiegoś dwuletniego porterka /więc to nie mój tylko anteksa/ i może by tak przesłał po butelczynie kolegom do degustacji i wtedy byśmy ocenili który lepszy pozdowionka
    Save water, drink beer ...

http://www.parowozy.com.pl/
    http://www.kamery.wolsztyn.pl/
    https://www.facebook.com/pages/Browa...10?ref=profile

Comment

• MuadDib
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2005.11
      • 172

Ostatnio z fabryki prawie nie wychodziłem, jest jeszcze szansa na jedną buteleczkę??? Jak jest to jestem 75

Comment

• tosla
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2005.07
        • 7

A ja byłem w sobote pod browarem w Ciechanowie, aby odebrać osobiście moje porterki, ale zastałem tylko stróża i mechanika i pomimo zapewnień annetki, że można odebrać - nie odebrałem. Nikt nic nie wiedział. Spróbuję odebrać jutro - może mi się uda.
        Już nie mogę się doczekać!

Comment

• Psychomanteum
          • 2004.06
          • 207

Dzisiaj dzięki koledze Aldach
          w moje ręce wpadły 2 buteleczki nr. 785 i 791

Wielkie dzięki....
          http://picasaweb.google.pl/psychomanteum1/
          2011 kapsli - 44 państwa... w tym 222 Polska

Comment

• kangurpl
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2002.03
            • 2660

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007 Wyświetlenie odpowiedzi
            Anteks chyba tylko ja Cię tu rozumiem, bo dalej żyję bez odpowiedzi na moje pytanie dlaczego przy liście nie było informacji, żeby nie wpisywały się osoby z mieścinek

Ps. Jestem przed kilkoma...
            Ja też Go rozumiem, a jestem właśnie w trakcie
            1. Moje zamówienie było na liście ( Szczecin x 2)
            2. I co z tego skoro skoro później zero informacji
            3. Za te same pieniądze kupiłem sobie 2 butelki LaTrappe po 22 zł za 0,75l.
            1 x Dubbel, 1 x Quadruppel (sorry za ew. literówki nie chce mi się sprawdzać pisowni)
            i w cale nie żałuję zamiany
            4. nic więcej nie napiszę wszak jutro wigilia
            Last edited by kangurpl; 2007-12-23, 21:48.
            Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
            "W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."

"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Comment

• e-prezes
              Generał Wszelkich Fermentacji
              🥛🥛🥛🥛🥛
              • 2002.05
              • 19261

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stranger Wyświetlenie odpowiedzi
              Może mi ktos tak z reką na sercu odpowie czy warto było wydawac tyle pieniedzy na to cudo? Ile waszym zdaniem warte jest samo piwo? A ile butelka?
              Tyle ile ktoś jest w stanie za nie zapłacić. Nie ma przymusu!

Comment

• kangurpl
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2002.03
                • 2660

Może mi ktos tak z reką na sercu odpowie czy warto było wydawac tyle pieniedzy na to cudo? Ile waszym zdaniem warte jest samo piwo? A ile butelka?
                Widzisz to jest tak.
                Jest tutaj mnóstwo pasjonatów, entuzjastów którzy dla czegoś innego niż smętna szarzyzna na półkach gotowi są wydać trochę więcej niż ten towar jest naprawdę wart.
                I tutaj nastąpiło normalne starcie entuzjastów ze zwykłym xxx marketingiem.
                Ja osobiście mam nadzieję, że moje pozytywne wrażenia wyniesione z pobytu w browarze w Ciechanowie nie zostaną zatarte przez te działania marketingowców browaru.
                Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
                "W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."

"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Comment

• angasc
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2006.04
                  • 977

Przypuszczam że byłbyś w stanie zapłacic każdą cenę za... CUDO. Zapytam więc inaczej: czy kupiłbys to piwo jeszcze raz? (w tej samej cenie i na tych samych warunkach)
                  Ja powiem tak:
                  1. Z czysto materialistycznego punktu widzenia:
                  - butelka jest warta kilkanaście złotych
                  - zawartość butelki to kilka złotych
                  - drugi raz bym nie kupił, bo za te pieniądze mogę kupić albo więcej albo lepiej

2. Jako lubieżnik piwny:
                  - piwo jest bardzo fajne, choś dla mnie to raczej koźlak a nie porter.
                  - jest to ciekawy pomysł marketingowy, nowośc na polskim rynku warta odnotowania i spróbowania
                  - w przyszłości również kupię tego typu produkty
                  - nie żałuję tej kasy zbyt mocno, bo trzeba wspierać browarnictwo pozakoncernowe
                  - mam do sprzedania 1 butelkę
                  Last edited by angasc; 2007-12-23, 23:42. Powód: literówka

Comment

• Ostasz
                    Szeregowy Piwny Łykacz
                    • 2007.05
                    • 12

Ho ho ho, czyli po mikołajsku - zdrastwutje, jak masz jedną wolną, Angasc, to chętnie wejdę w jej posiadanie. Wczoraj/dzisiaj osuszyłem kolejną, czyli została się osttatnia. Porównywałem z cieszyńkim, ciechanowskim - nieleżakowanym, porterisem, z Krajana i Komesem z Miłosławia.I wychodził na plus (b. podobny do litewskiego portera), tyle że łagodniejszy.
                    Porteróweczka zlana i teraz idzie na odstwkę. Moc truchleje!

.

Comment

• Ostasz
                      Szeregowy Piwny Łykacz
                      • 2007.05
                      • 12

Aha, jakby co to ja najchętniej koło pl. Konstytucji. Trzymaj się Angasc, wilekie dzięki za to co zrobiłeś do tej pory.

Comment

• angasc
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2006.04
                        • 977

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ostasz Wyświetlenie odpowiedzi
                        Aha, jakby co to ja najchętniej koło pl. Konstytucji. Trzymaj się Angasc, wilekie dzięki za to co zrobiłeś do tej pory.
                        Sorki, ale ktoś Cię ubiegł o 2 godziny. Zablokował u mnie to piwko do popołudnia. Jeśli zrezygnuje, to jest Twoje.

Comment

• e-prezes
                          Generał Wszelkich Fermentacji
                          🥛🥛🥛🥛🥛
                          • 2002.05
                          • 19261

Przypuszczam że byłbyś w stanie zapłacic każdą cenę za... CUDO. Zapytam więc inaczej: czy kupiłbys to piwo jeszcze raz? (w tej samej cenie i na tych samych warunkach)
                          Każdą nie, ale taką jak ta za produkt wyjątkowy, bo limitowany (butelka trafi do mojej kolekcji limitowanych butelek). Wychodząc z takiego założenia co ty, nie powinienem chodzić wogóle do browarów restauracyjnych, bo tam jest za drogo, a taniej można kupić piwo w sklepie.

Comment

• Psychomanteum
                            • 2004.06
                            • 207

A ja tam się ciesze że udało mi się je zdobyć, już nie mogę się doczekać degustacji...
                            http://picasaweb.google.pl/psychomanteum1/
                            2011 kapsli - 44 państwa... w tym 222 Polska

Comment

• Ostasz
                              Szeregowy Piwny Łykacz
                              • 2007.05
                              • 12

Ja tez się cieszę! Dwie już dzegustowałem. Trzecia czeka na świąteczny nastrój.
                              Angasc - no trudno, ale jakby co - to ja chętnie.

Comment

• huanghua
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2005.10
                                • 1910

Melduję, że flaszeczkę #345 odebrałem.
                                W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)

Comment

Przetwarzanie...
                                X