zapisy na listę kolejkową w celu nabycia pojawiającego się portera ciechanowskiego
Collapse
X
-
Jeszcze raz dzięki wielkie
Wesołych...Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
Panie Andrzeju drogi, rozpisałes się tu strasznie na tym forum, denerwowałes się niepotrzebnie a wiadomo że warszawka najpierw siebie obsłuży a potem pomysli o reszcie i rzuci jakieś ochłapy.Miałes sie dopisać do naszej grupy to juz byś go miał a my nie musielibysmy rezygnować ze swoich planowanych ilości żeby nam je przesłali,.
i chciałem aby dołączyli mi do tego Portera .
Wcale nie zależało mi aby otrzymać to przed świętami , mogło to być nawet po nowym roku (podobno problemy z kurierem i pocztą -choć przesyłki z allegro dotarły na czas )
Mogli choć odpisać na emila lub odpowiedzieć na swoim forumMniej książków więcej piwaComment
-
Dzięki uprzejmości kolegi Jaroslava odebrałem dzisiaj swojego ciechana o nr 670.Gorące podziekowania za gościne i mile spędzony czas na wymiane doświadczeń z zakresu domowego browarnictwa, myślę że nasza współpraca będzie się rozwijać.pozdrawiam
Save water, drink beer ...
http://www.parowozy.com.pl/
http://www.kamery.wolsztyn.pl/
https://www.facebook.com/pages/Browa...10?ref=profileComment
-
A gdzie podziewa się Annetka ? Chyba się nie obraziła ?
Uwagi które tu padały miały przecież na celu usprawnienie kolejnych akcji tego typu oraz działaności sklepu internetowego , a przynajmniej ja tak myślę
Czekamy z niecielpliwościa na kilka słów podsumowania akcji orazComment
-
Koźlaka wypijemy
w sylwestra za Twoje zdrowie, a reszta z porterem na czele ląduje w piwniczce.
PS. Zapraszam pozostałych Kolegów, bo jeszcze połowa czeka na odbiór.Comment
-
ale wiemy ile było butelek
Mniej książków więcej piwaComment
-
Uzupełniając dywagacje nt. tej akcji marketingowej pt "Porter ciechanowski w kamionce", warto podsumować koszty wyprodukowania takiej butelczyny.
Jak podaje temat: Kamionka koszt takiej flaszki jest prawdopodobnie mniejszy niż cena opisana w tamtym wątku tj. 4,10PLN. Dodając koszt "wsadu" i jego leżakowanie, browar zarobił kilkanaście PLN na flaszce.
Dodając do tego fakt, że poniesiono minimalne koszty związane z akcją promocyjną a koszty transportu w wyniku amoku akcji społecznej zostały łatwo przeniesione na klientów, to wypada mi tylko pogratulować pracownikom browaru pomysłu z kamionką.
Gratuluję
Czekajmy więc, aż inne browary podchwycą pomysł.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
to co opisujesz to przecież inne butelki - na korek. dolicz jeszcze koszt kabłąków, ręcznego zamykania/pakowania, koszt laku, sznurkaetykiet, indywidualnej numeracji i koszty działalności :P
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
A nie można po prostu ze smakiem wypić?...
Trzeba od razu zaglądać innym do portfela i emocjonować się cudzym zyskiem?
Zdaje się, że browary to przedsięwzięcia (z założenia) dochodowe są, nawet te, przez zacnych braciszków prowadzone...Comment