Bierhalle we Wrocławiu?
Collapse
X
-
Nowe piwo w Bierhalle Wrocław
Drodzy forumowicze. Tak ja obiecałem, że będe informował o nowościach tak tez czynię.
Wczoraj pojawiło sie kolejne - nowe piwo we wrocławskim Rynku w bierhalle. Nowe piwo to pszeniczno-jeczmienny ciemny Alt. Teraz mają w takim razie 4 gatunki - dwa ciemne i dwa jasne. Z tego co sie wczoraj dowiedziałem to piwo Alt sprzedają póki co tylko w jedynym barze - w dawnej Zielonej latarni. W Piccolo lecą z Marcowym. Osobiscie bardziej mi smakuje marcowe ale zobaczymy co wy sądzicie o piwieAlt
Comment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Próbowaem wycisnąc od obsługi termin otwarcia całości lokalu (z restauracją) i podobno ma to być już sierpień. Ciekaw jestem czy w środku bedzie taki sam styl jak w pozostałych BierhalleComment
-
Ja wczoraj piłem marcowe podobno z dostawy z tego tygodnia więc pewnie im sie kończyło i dostali nową dostawę. Marcowe jak zawsze pełne smaku i dośc charakterystyczny zapach. Jak się dowiedziałem to zwyczajowo ma być dostepność 3 piw a teraz maja 4 gatunki tylko z okazji otwarcia nowego lokalu - baru Piccolo, gdzie w tej chwili jest lany Alt.
Próbowaem wycisnąc od obsługi termin otwarcia całości lokalu (z restauracją) i podobno ma to być już sierpień. Ciekaw jestem czy w środku bedzie taki sam styl jak w pozostałych BierhalleComment
-
-
Pewnie chodzi o to, że Twoje wypowiedzi brzmią jakbyś jednak był związany w jakiś sposób z danym lokalem.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Kolego jedyny wątek, w którym się udzielasz na browar.biz to ten, w którym piszemy. Wszystkie Twoje wypowiedzi są w mniejszym lub większym stopniu zachwalaniem lokali z piwem z BH. Informacje masz z pierwszej ręki, także...
ARTowi nie zawsze wypada dopominać się o poszanowanie reguł, mnie wypada.Także o wiele zdrowiej by było gdybyś się ujawnił, że pracujesz tam itd. opłacił składkę Premium Memebera i możesz pisać do woli. Bo jest tu nas wielu, którzy w ten czy inny sposób "robimy w piwie" i uczciwie wobec pozostałych jest stosować się do reguł.
Ostatnia zmiana dokonana przez kopyr; 2009-06-28, 20:51.Comment
-
Kolego jedyny wątek, w którym się udzielasz na browar.biz to ten, w którym piszemy. Wszystkie Twoje wypowiedzi są w mniejszym lub większym stopniu zachwalaniem lokali z piwem z BH. Informacje masz z pierwszej ręki, także...
ARTowi nie zawsze wypada dopominać się o poszanowanie reguł, mnie wypada.Także o wiele zdrowiej by było gdybyś się ujawnił, że pracujesz tam itd. opłacił składkę Premium Memebera i możesz pisać do woli. Bo jest tu nas wielu, którzy w ten czy inny sposób "robimy w piwie" i uczciwie wobec pozostałych jest stosować się do reguł.
Comment
-
no i tu jest pytanie na które nikt nie potrafi odpowiedziec a przynajmniej nie dotarłem do takiej informacji. Dlaczego właśnie marcowe skoro juz dawno po marcu i jak słusznie zauwazyłeś jest prawie lipiec
Comment
-
Comment