Oddział Piwowarski w ramach Stowarzyszenia Winiarzy i Miodosytników Polskich

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • KULI
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.10
    • 197

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BrowTysiąclecia Wyświetlenie odpowiedzi
    Ależ potwierdzenie przelewu z internetu nie potrzebuje ani stempla ani podpisu - jest dokładnie określone. Ja jak szedłem na uczelnie to nie było problemu z takim potwierdzeniem. Dlaczego stowarzyszenie ma mieć?
    O deklaracji rozmawiamy....

Comment

• maaciej6
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2007.04
      • 219

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KULI Wyświetlenie odpowiedzi
      O deklaracji rozmawiamy....
      Konkretnie jak ją wysłać.
      Poprostu wrzucić do czerwonej skrzynki na rogu
      "Gdzie się piwo warzy, tam się dobrze darzy"

Wolsztyński Browar Domowy M & P

Comment

• BrowTysiąclecia
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2007.12
        • 37

To się zakręciłem - przepraszam. Ja postaram się przystąpić w przyszłym tygodniu
        Browar Tysiąclecia już działa :)

Comment

• maaciej6
          • 2007.04
          • 219

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BrowTysiąclecia Wyświetlenie odpowiedzi
          Ja postaram się przystąpić w przyszłym tygodniu
          a KULI kiedy ?
          "Gdzie się piwo warzy, tam się dobrze darzy"

Wolsztyński Browar Domowy M & P

Comment

• brloin
            Kapitan Lagerowej Marynarki
            • 2002.10
            • 534

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maaciej6 Wyświetlenie odpowiedzi
            a KULI kiedy ?
            jak etatowy golab pocztowy na uslugach SWiMP przysiadzie na dachu i poprosi grzecznie o wypelnienie deklaracji zeby mogl ja zaniesc gdzie nalezy
            brloin; od Szczecina do Wrocławia

Comment

• Seta
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2002.10
              • 6964

Marusiu nasza mała! Mogłabyś podać kilka konkretów?
              np.:
              Ilu członków masz zadeklarowanych?
              Czy ktoś z SWiMP zgłaszał chęć przyłączenia się do Piwnego Odziału (PO) ?
              Czy masz plan gdzie/jak często mogłyby odbywać się zloty/posiedzienia PO?
              Kiedy oficjalnie będzie można się wybrać na Głównego Piwowara?
              Czy PO będzie posiadało jakąś autonomię w stosunku do SWiMP?
              Jakie oddzielne forum?

itp.

PS. Jak mnie jeszcze nie znienawdziłaś to się zapiszę...

Comment

• ART
                mAD'MINd
                🥛🥛🥛🥛🥛
                • 2001.02
                • 23977

Osoby które zostaną przyjęte na członka ( nie mogłem się powstrzymać ) chcąc uzyskać dostęp do działu stowarzyszeniowego powinny zajrzeć na stronkę:

Twój Browar > Ustawienia > Przynależność do grup http://www.browar.biz/forum/profile....editusergroups

i dalej:

wybrać grupę: SWiMP i kliknąć 'dołącz do grupy'.
                wypełnić króciutki formularz i wysłać.

Maruśka potem albo wpuści albo i nie wpuści, zależnie od weryfikacji wniosku

Dział stowarzyszeniowy znajduje się dla uczestników przedsięwzięcia tutaj: http://www.browar.biz/forum/forumdisplay.php?f=16
                - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Seta
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2002.10
                  • 6964

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta Wyświetlenie odpowiedzi
                  Marusiu (...) Kiedy oficjalnie będzie można Cię wybrać na Głównego Piwowara?(...)
                  Cholera - głupia literówka, a cały kontekst się rypnął...
                  W cytacie poprawione...

Comment

• arzy
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2002.06
                    • 2814

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
                    To raczej pomysł dla Bractwa Piwnego, (...)
                    Bractwo Piwne od tego roku będzie przyznawać takie wyróżnienia.
                    "Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"

Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                    Bractwo Piwne
                    Skład Piwa
                    Piszę poprawnie po polsku!

Comment

• Marusia
                      Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                      🍼🍼
                      • 2001.02
                      • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
                      Osoby które zostaną przyjęte na członka ( nie mogłem się powstrzymać ) chcąc uzyskać dostęp do działu stowarzyszeniowego powinny zajrzeć na stronkę:

Twój Browar > Ustawienia > Przynależność do grup http://www.browar.biz/forum/profile....editusergroups

i dalej:

wybrać grupę: SWiMP i kliknąć 'dołącz do grupy'.
                      wypełnić króciutki formularz i wysłać.

Maruśka potem albo wpuści albo i nie wpuści, zależnie od weryfikacji wniosku

Dział stowarzyszeniowy znajduje się dla uczestników przedsięwzięcia tutaj: http://www.browar.biz/forum/forumdisplay.php?f=16
                      Osoby wykonujące powyższą procedurę proszone są o cierpliwość - niedługo wychodzę i wracam zapewne dopiero późnym wieczorem, więc wezmę się za werryfikację dopiero jutro

Seta: odpowiedzi na Twoje pytania już na forum dla Stowarzyszonych będą. Czemu miałabym Cię znienawidzić? Dostałeś prztyczka w nos za niekonsekwencję i tyle Zapraszam do wypełnienia deklaracji
                      Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2008-01-18, 11:15.
                      www.warsztatpiwowarski.pl
                      www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• delvish
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2004.11
                        • 3508

Korzystając z zaskakującego ostatnimi czasy zainteresowania prasy tematem piwowarstwa domowego, jak również tworzeniem się Oddziału Piwowarskiego w ramach Stowarzyszenia Winiarzy i Miodosytników Polskich proponowałbym zainteresowanie tematem naszych postulatów następujące osoby wymienione w tym artykule:
                        1.) Jędrzeja Bieleckiego z Dziennika Polska.
                        2.) przewodniczącego sejmowej komisji rolnictwa Leszek Korzeniowskiego (PO).
                        Paradoksalnie dzięki działalności w tak a nie inaczej nazywającym się stowarzyszeniu, szanse dotarcia do zwolenników wina w rządzie mogą być większe niż w przypadku np. Bractwa Piwnego. Zdaję sobie sprawę, że domowy piwowar to nie winnica (rolnictwo), ale mam wrażenie, że od czegoś trzeba starania zacząć. Sprawa jest świeża, więc chyba warto zadziałać.
                        "You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
                        (Frank Zappa)

"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)

Comment

• moonjava
                          • 2006.11
                          • 109

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta
                          Czy ktoś z SWiMP zgłaszał chęć przyłączenia się do Piwnego Odziału (PO)
                          Ja miałbym chęć, tyko ino jeszcze się dowiem jak w praktyce będzie wyglądać takie podłączenie.

arek

Comment

• Greg
                            Kapral Kuflowy Chlupacz
                            • 2003.11
                            • 72

Według sekretarza, dziś dotarło 5 deklaracji członkowskich. Info jutro, biedak poszedł już spać

Comment

• Greg
                              Kapral Kuflowy Chlupacz
                              • 2003.11
                              • 72

Czyli, reasumując, wraz z dokumentami posiadanymi przez Marusię, mamy 10 deklaracji członkowskich z "Braci Piwnej".
                              Widzę, że całkiem poważna siła, o wiadomej opcji, rośnie nam w Stowarzyszeniu
                              Ostatnia zmiana dokonana przez Greg; 2008-01-25, 00:26.

Comment

• kuczman
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2008.01
                                • 146

Marusia, ja bede w PL w marcu, popelnie deklaracje i co tam trzeba okolo 15, juz bedzie po targach Amberif i zlapie oddech w Lomzy. Mysle ze to dobry cel- a jak od dawna wiadomo, w kupie sila! Moze nawet bedzie na dwoje

Comment

Przetwarzanie...
                                X