Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BrowTysiąclecia
Wyświetlenie odpowiedzi
Oddział Piwowarski w ramach Stowarzyszenia Winiarzy i Miodosytników Polskich
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KULI Wyświetlenie odpowiedziO deklaracji rozmawiamy....
Poprostu wrzucić do czerwonej skrzynki na rogu"Gdzie się piwo warzy, tam się dobrze darzy"
Wolsztyński Browar Domowy M & P
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BrowTysiąclecia Wyświetlenie odpowiedziJa postaram się przystąpić w przyszłym tygodniu"Gdzie się piwo warzy, tam się dobrze darzy"
Wolsztyński Browar Domowy M & P
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maaciej6 Wyświetlenie odpowiedzia KULI kiedy ?brloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
Marusiu nasza mała! Mogłabyś podać kilka konkretów?
np.:
Ilu członków masz zadeklarowanych?
Czy ktoś z SWiMP zgłaszał chęć przyłączenia się do Piwnego Odziału (PO) ?
Czy masz plan gdzie/jak często mogłyby odbywać się zloty/posiedzienia PO?
Kiedy oficjalnie będzie można się wybrać na Głównego Piwowara?
Czy PO będzie posiadało jakąś autonomię w stosunku do SWiMP?
Jakie oddzielne forum?
itp.
PS. Jak mnie jeszcze nie znienawdziłaś to się zapiszę...
Comment
-
-
Osoby które zostaną przyjęte na członka ( nie mogłem się powstrzymać ) chcąc uzyskać dostęp do działu stowarzyszeniowego powinny zajrzeć na stronkę:
Twój Browar > Ustawienia > Przynależność do grup http://www.browar.biz/forum/profile....editusergroups
i dalej:
wybrać grupę: SWiMP i kliknąć 'dołącz do grupy'.
wypełnić króciutki formularz i wysłać.
Maruśka potem albo wpuści albo i nie wpuści, zależnie od weryfikacji wniosku
Dział stowarzyszeniowy znajduje się dla uczestników przedsięwzięcia tutaj: http://www.browar.biz/forum/forumdisplay.php?f=16- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta Wyświetlenie odpowiedziMarusiu (...) Kiedy oficjalnie będzie można Cię wybrać na Głównego Piwowara?(...)
W cytacie poprawione...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziTo raczej pomysł dla Bractwa Piwnego, (...)"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziOsoby które zostaną przyjęte na członka ( nie mogłem się powstrzymać ) chcąc uzyskać dostęp do działu stowarzyszeniowego powinny zajrzeć na stronkę:
Twój Browar > Ustawienia > Przynależność do grup http://www.browar.biz/forum/profile....editusergroups
i dalej:
wybrać grupę: SWiMP i kliknąć 'dołącz do grupy'.
wypełnić króciutki formularz i wysłać.
Maruśka potem albo wpuści albo i nie wpuści, zależnie od weryfikacji wniosku
Dział stowarzyszeniowy znajduje się dla uczestników przedsięwzięcia tutaj: http://www.browar.biz/forum/forumdisplay.php?f=16
Seta: odpowiedzi na Twoje pytania już na forum dla Stowarzyszonych będą. Czemu miałabym Cię znienawidzić? Dostałeś prztyczka w nos za niekonsekwencję i tyle Zapraszam do wypełnienia deklaracjiOstatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2008-01-18, 11:15.
Comment
-
-
Korzystając z zaskakującego ostatnimi czasy zainteresowania prasy tematem piwowarstwa domowego, jak również tworzeniem się Oddziału Piwowarskiego w ramach Stowarzyszenia Winiarzy i Miodosytników Polskich proponowałbym zainteresowanie tematem naszych postulatów następujące osoby wymienione w tym artykule:
1.) Jędrzeja Bieleckiego z Dziennika Polska.
2.) przewodniczącego sejmowej komisji rolnictwa Leszek Korzeniowskiego (PO).
Paradoksalnie dzięki działalności w tak a nie inaczej nazywającym się stowarzyszeniu, szanse dotarcia do zwolenników wina w rządzie mogą być większe niż w przypadku np. Bractwa Piwnego. Zdaję sobie sprawę, że domowy piwowar to nie winnica (rolnictwo), ale mam wrażenie, że od czegoś trzeba starania zacząć. Sprawa jest świeża, więc chyba warto zadziałać."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Comment