Browar restauracyjny w Lublinie, Grodzka 15
Collapse
X
-
Dobrze że wpadłem na ten wątek dopiero dzisiaj ..bo bym chyba skisł zanim otworzą
A stojaki dla rowerów zrobią? - Do domu będę prowadził ..albo on mnie
p.s. Jak mnie deszcz dzisiaj nie zleje to przejadę przez grodzką i zobaczę jak wygląda.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TomX Wyświetlenie odpowiedziFajnie, że powstaje nowy browar, ale mam nadzieje, że z czasem do oferty wejdzie jakieś ciemne piwo.
No przeca mówią, że będzie ciemne:
Na początek browar przy Grodzkiej 15 będzie produkował trzy gatunki piwa: jasne, ciemne i pszeniczne.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziNo przeca mówią, że będzie ciemne:
Na początek browar przy Grodzkiej 15 będzie produkował trzy gatunki piwa: jasne, ciemne i pszeniczne.
A wcale nie, bo w cytowanym artykule jest napisane, cytuje: "Produkowane przy Grodzkiej piwo będzie w trzech rodzajach: jasne, pszeniczne i mocne".Last edited by Pendragon; 2009-05-27, 16:03.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA wcale nie, bo w cytowanym artykule jest napisane, cytuje: "Produkowane przy Grodzkiej piwo będzie w trzech rodzajach: jasne, pszeniczne i mocne".
eeeehh, poczytaj:
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzi
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziStan faktyczny mnie nie interesuje
Comment
-
-
Wg. strony Mojego Miasta Lublin będzie to 6 czerwiec.
Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát
Comment
-
Comment