Browar restauracyjny w Lublinie, Grodzka 15

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Lacriferno
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2005.07
    • 783

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedzi
    Cieszy to, że prace idą pełną parą. Jest więc margines szansy na wypicie lubelskiego piwa jeszcze w tym roku
    Prace remontowe mają potrwać do końca października, biorąc pod uwagę utrudnianie remontu przez różnych 'życzliwych' pewnie się opóźnią. Należy jeszcze uwzględnić czas potrzebny do uruchomienia browaru i uwarzenia piwa. Moim zdaniem wiosna 2009.

Comment

• kishar
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2003.10
      • 1691

W sobotę będąc na lubelskiej starówce przyjrzałem się kamienicy w której ma powstać browar i niestety nie widać żadnego postępu prac ogólnie rzecz ujmując budynek jest w fatalnym stanie i tak na oko to jeszcze sporo wody w Bystrzycy upłynie nim go wyremontują , więc wrześniowy termin to jest realny ale w 2009 r.

Comment

• believer
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2008.08
        • 14

Nie wiem kolego na czym opierasz swój pogląd , ale wydaje mi się a wręcz jestem pewien iż jesteś w błędzie. Zapytasz zapewne na czym opieram swój pogląd ? to już Ci odpowiadam. Jeśli cokolwiek budujesz a tym bardziej remontujesz nie zaczynasz robić tego od końca czyż nieprawda? Chyba remont ten nie zacznie sie od wykończenia zewnętrznej częsci kamienicy tj elewacji dachu itp. Najpierw trzeba zakończyć roboty remontowe w środku kamienicy, a że są one bardzo zaawansowane technologicznie to wymagają czasu. Wiem to bo mialem okazję zobaczyc co sie dzieje w środku. Tyle na ten temat. Co do terminu otwarcia browaru wydaje mi on jak najbardziej realny ( tj luty marzec 2009 r.) Pozdrawiam.
        believer

Comment

• Pawelord2
          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
          • 2007.05
          • 133

a miala byc jesien 2008 ;] mowi sie trudno, trzeba bedzie jakos przetrzymac zime.

Comment

• kishar
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2003.10
            • 1691

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika believer Wyświetlenie odpowiedzi
            Nie wiem kolego na czym opierasz swój pogląd , ale wydaje mi się a wręcz jestem pewien iż jesteś w błędzie. Zapytasz zapewne na czym opieram swój pogląd ? to już Ci odpowiadam. Jeśli cokolwiek budujesz a tym bardziej remontujesz nie zaczynasz robić tego od końca czyż nieprawda? Chyba remont ten nie zacznie sie od wykończenia zewnętrznej częsci kamienicy tj elewacji dachu itp. Najpierw trzeba zakończyć roboty remontowe w środku kamienicy, a że są one bardzo zaawansowane technologicznie to wymagają czasu. Wiem to bo mialem okazję zobaczyc co sie dzieje w środku. Tyle na ten temat. Co do terminu otwarcia browaru wydaje mi on jak najbardziej realny ( tj luty marzec 2009 r.) Pozdrawiam.
            believer
            Opierałem to na obserwacji z zewnątrz i było także widać trochę wnętrza i nie wyglądało jakby tam się coś działo i oceniłem, że remont jeszcze trochę potrwa jak się inwestor spręży to pewnie z 6 miesięcy a do tego dochodzą jeszcze sprawy z zamontowaniem urządzeń warzelniczych i sprawy procedur administracyjnych no i uwarzenie samego piwa.
            Więc termin luty marzec 2009 r. jest możliwy ale chyba trudny do realizacji ale oczywiście trzymam kciuki by się to udało.

Comment

• kishar
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2003.10
              • 1691

Wracając sobie dziś do domu ku memu pewnemu zaskoczeniu zobaczyłem billboard reklamujący browar restauracyjny na lubelskiej starówce i zrobiłem zdjęcie które tu zamieszczam ale, że nie mam doświadczenia w zamieszczaniu fotek na forum to nie wiem czy dobrze to zrobiłem (miałem problemy z pomniejszeniem fotki).
              Attached Files

Comment

• Pankracy
                Major Piwnych Rewolucji
                🥛🥛🥛🥛🥛
                • 2007.10
                • 2797

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kishar Wyświetlenie odpowiedzi
                Wracając sobie dziś do domu ku memu pewnemu zaskoczeniu zobaczyłem billboard reklamujący browar restauracyjny na lubelskiej starówce i zrobiłem zdjęcie które tu zamieszczam ale, że nie mam doświadczenia w zamieszczaniu fotek na forum to nie wiem czy dobrze to zrobiłem (miałem problemy z pomniejszeniem fotki).
                Otwarcie lokalu na ul. Grodzkiej 15 w Lublinie planowane jest na maj 2009 roku.

Comment

• Prusak
                  Major Piwnych Rewolucji
                  🥛🥛🥛🥛🥛
                  • 2005.07
                  • 4472

Taki sam bliboard znajduje się przy al. Warszawskiej tuż za rondem. Ma wrażenie, że to nietrafiona kampania reklamowa, bo laikowi trudno się domyśleć w czym rzecz, a słowa restauracja i browar bardzo małą w stosunku do treści wizualnych czcionką.

Comment

• kishar
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2003.10
                    • 1691

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedzi
                    Taki sam bliboard znajduje się przy al. Warszawskiej tuż za rondem. Ma wrażenie, że to nietrafiona kampania reklamowa, bo laikowi trudno się domyśleć w czym rzecz, a słowa restauracja i browar bardzo małą w stosunku do treści wizualnych czcionką.
                    Też mam podobne wątpliwości, ale pewnie to początek kampanii i w dalszej części coś zmienią zapewnię ogłaszając kiedy będzie otwarcie, ale z drugiej strony już sporo osób w Lublinie wie, że ma być otwierany taki lokal i czeka na to.

Comment

• kishar
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2003.10
                      • 1691

Byłem dziś na starówce i przy Grodzkiej 15 prace budowlano-wykończeniowe w pełni, strasznie dużo osób się uwija.

Comment

• Prusak
                        Major Piwnych Rewolucji
                        🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2005.07
                        • 4472

Do blibordu o treści "Już dostarczone na Grodzką 15" w następnej odsłonie kampanii reklamowej dodałbym hasło "Cierpliwości, jeszcze trzy miesiące, a dociągniemy prąd".

Comment

• picia_pl
                          • 2007.07
                          • 112

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedzi
                          Otwarcie lokalu na ul. Grodzkiej 15 w Lublinie planowane jest na maj 2009 roku.
                          Są jakieś nowe wieści na temat konkretnego terminu otwarcia minibrowaru??

Comment

• kishar
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2003.10
                            • 1691

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika picia_pl Wyświetlenie odpowiedzi
                            Są jakieś nowe wieści na temat konkretnego terminu otwarcia minibrowaru??
                            Niestety nie, póki co żadne wieści nie dochodzą wydaje mi się, że jak w czerwcu otworzą to będzie dobrze.

Comment

• Maryush
                              Szeregowy Piwny Łykacz
                              • 2008.12
                              • 25

Ja dopiero dziś zauważyłem bilboard (na Zamojskiej). Dziś byłem też na starówce - prace wciąż trwają.. czerwiec to bardzo optymistyczny termin otwarcia..

Comment

• Pawelord2
                                • 2007.05
                                • 133

Jeśli wierzyć mediom -

to pod koniec maja jest zdjęcie lokalu

Comment

Przetwarzanie...
                                X