Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent
Wyświetlenie odpowiedzi
Browar restauracyjny w Lublinie, Grodzka 15
Collapse
X
-
W sobotę będąc na lubelskiej starówce przyjrzałem się kamienicy w której ma powstać browar i niestety nie widać żadnego postępu prac ogólnie rzecz ujmując budynek jest w fatalnym stanie i tak na oko to jeszcze sporo wody w Bystrzycy upłynie nim go wyremontują , więc wrześniowy termin to jest realny ale w 2009 r.
Comment
-
-
Nie wiem kolego na czym opierasz swój pogląd , ale wydaje mi się a wręcz jestem pewien iż jesteś w błędzie. Zapytasz zapewne na czym opieram swój pogląd ? to już Ci odpowiadam. Jeśli cokolwiek budujesz a tym bardziej remontujesz nie zaczynasz robić tego od końca czyż nieprawda? Chyba remont ten nie zacznie sie od wykończenia zewnętrznej częsci kamienicy tj elewacji dachu itp. Najpierw trzeba zakończyć roboty remontowe w środku kamienicy, a że są one bardzo zaawansowane technologicznie to wymagają czasu. Wiem to bo mialem okazję zobaczyc co sie dzieje w środku. Tyle na ten temat. Co do terminu otwarcia browaru wydaje mi on jak najbardziej realny ( tj luty marzec 2009 r.) Pozdrawiam.
believer
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika believer Wyświetlenie odpowiedziNie wiem kolego na czym opierasz swój pogląd , ale wydaje mi się a wręcz jestem pewien iż jesteś w błędzie. Zapytasz zapewne na czym opieram swój pogląd ? to już Ci odpowiadam. Jeśli cokolwiek budujesz a tym bardziej remontujesz nie zaczynasz robić tego od końca czyż nieprawda? Chyba remont ten nie zacznie sie od wykończenia zewnętrznej częsci kamienicy tj elewacji dachu itp. Najpierw trzeba zakończyć roboty remontowe w środku kamienicy, a że są one bardzo zaawansowane technologicznie to wymagają czasu. Wiem to bo mialem okazję zobaczyc co sie dzieje w środku. Tyle na ten temat. Co do terminu otwarcia browaru wydaje mi on jak najbardziej realny ( tj luty marzec 2009 r.) Pozdrawiam.
believer
Więc termin luty marzec 2009 r. jest możliwy ale chyba trudny do realizacji ale oczywiście trzymam kciuki by się to udało.
Comment
-
-
Wracając sobie dziś do domu ku memu pewnemu zaskoczeniu zobaczyłem billboard reklamujący browar restauracyjny na lubelskiej starówce i zrobiłem zdjęcie które tu zamieszczam ale, że nie mam doświadczenia w zamieszczaniu fotek na forum to nie wiem czy dobrze to zrobiłem (miałem problemy z pomniejszeniem fotki).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kishar Wyświetlenie odpowiedziWracając sobie dziś do domu ku memu pewnemu zaskoczeniu zobaczyłem billboard reklamujący browar restauracyjny na lubelskiej starówce i zrobiłem zdjęcie które tu zamieszczam ale, że nie mam doświadczenia w zamieszczaniu fotek na forum to nie wiem czy dobrze to zrobiłem (miałem problemy z pomniejszeniem fotki).
Comment
-
-
Taki sam bliboard znajduje się przy al. Warszawskiej tuż za rondem. Ma wrażenie, że to nietrafiona kampania reklamowa, bo laikowi trudno się domyśleć w czym rzecz, a słowa restauracja i browar bardzo małą w stosunku do treści wizualnych czcionką.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziTaki sam bliboard znajduje się przy al. Warszawskiej tuż za rondem. Ma wrażenie, że to nietrafiona kampania reklamowa, bo laikowi trudno się domyśleć w czym rzecz, a słowa restauracja i browar bardzo małą w stosunku do treści wizualnych czcionką.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziOtwarcie lokalu na ul. Grodzkiej 15 w Lublinie planowane jest na maj 2009 roku.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika picia_pl Wyświetlenie odpowiedziSą jakieś nowe wieści na temat konkretnego terminu otwarcia minibrowaru??
Comment
-
Comment