Browar restauracyjny w Lublinie, Grodzka 15

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kenubi
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2008.07
    • 87

Kufelek jasnego ma kosztować 12 a pszeniczniak i ciemne 14

Comment

• kenubi
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2008.07
      • 87

Żartowałem Stopień napięcia przed..otwarciowego podkusił mnie do świńskiego żartu.
      p.s Mam nadzieję że odpowiedź wyjdzie na 4 stronie

Comment

• JAckson
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        🍼🍼
        • 2004.05
        • 6123

10.06 będziemy przejazdem przez Lublin. Mam nadzieję, że się uwiną z otwarciem do tego czasu, bo chętnie odwiedziłbym nowy lokal.
        MM961
        4:-)

Comment

• sandacz
          Porucznik Browarny Tester
          • 2007.01
          • 345

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kenubi Wyświetlenie odpowiedzi
          Kufelek jasnego ma kosztować 12 a pszeniczniak i ciemne 14
          Kierownik zapewnia, że cena będzie "adekwatna do konkurencji". Czyli na mniej niż 7 zł za pilsa nie ma co liczyć wg mnie. A ponieważ remont kamienicy i instalacje piwowarskie trochę kosztowały, to...
          Ale to tylko gdybanie - miejmy nadzieję, że w sobotę za tydzień wszystko okaże się jasne... i nie tylko jasne

Comment

• kishar
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2003.10
            • 1691

Cena 7-8 zł za piwo ( i oby za 0.5 a nie 0.4) jest jak najbardziej realna takie ceny ma konkurencja wokół i w weekendy zapełnione stoliki-nie raz ciężko miejsce wolne znaleźć więc nie będą mieli powodu by dawać niższa a szczególnie, że zaoferują całkowicie nowy produkt. Ale może pojawią się jakieś promocje zniżki czy też happy-hour na tygodniu gdzie jest mniej klientów na starówce.

Comment

• Pankracy
              Major Piwnych Rewolucji
              🥛🥛🥛🥛🥛
              • 2007.10
              • 2797

Aż dziw, że na tym forum nie objawił się jeszcze manager tego minibrowaru.
              A może się mylę? Może już śledzi ten wątek pozostając anonimowym.

Jeżeli tak to nie ma co się ukrywać. Niech w końcu zabierze głos i wyjawi szczegóły dotyczące otwarcia lokalu. Suche fakty bez żadnej reklamy.

Comment

• Gopher
                • 2007.10
                • 450

Pojawiła się strona browaru http://www.grodzka15.pl/ i wg. tejże strony zostało jeszcze 28 dni .
                Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát

Comment

• darko
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2003.06
                  • 2078

A ilu managerów browarów restauracyjnych zarejestrowało się do tej pory? Chyba niewielu.
                  Skoro nie wszyscy piwowarzy są na forum (chyba nawet mniejszość), to co mieliby tu robić managerowie?

Comment

• docent
                    Pułkownik Chmielowy Ekspert
                    • 2002.10
                    • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gopher Wyświetlenie odpowiedzi
                    Pojawiła się strona browaru http://www.grodzka15.pl/ i wg. tejże strony zostało jeszcze 28 dni .
                    I to jest potwierdzenie informacji, że przez pierwsze tygodnie nie bedą serwować piwa uwarzonego u siebie. A więc szykuje się blind test
                    Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
                    Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
                    Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
                    Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

Comment

• sandacz
                      • 2007.01
                      • 345

To co, do ciężkiej cholery, ma oznaczać data 6. czerwca?? Otwarcie samej restauracji i możliwość popatrzenia sobie na urządzenia piwowarskie, w których dopiero dojrzewa sobie piwo? Obawiałem się tego. Jakiś czas temu znalazłem news, który wtedy bałem się zamieścić:

Czyli w sobotę będzie można sobie przyjść i usłyszeć od kierownictwa, że już za 3 tygodnie napijemy się piwa. Czuję się poniekąd oszukany - jeżeli nie przez browar, to przynajmniej przez dziennikarzy mmlublin.pl. Dla mnie tekst "browar zostanie otwarty 6. czerwca" jest jednoznaczny z tym, że "6. czerwca napijemy się piwa".
                      W takim razie spadajcie. Warzenie piwa średnio mnie interesuje - interesuje mnie nowe, potencjalnie ciekawe piwo w moim przewodzie pokarmowym.
                      Last edited by sandacz; 2009-06-02, 11:12.

Comment

• kishar
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2003.10
                        • 1691

Ja się cały czas łudzę, że te 28 dni oznacza co innego bo na stronie widniało co najmniej już wczoraj a według mojego kumpla już kilka dni temu, o czym dowiedziałem się przed chwilą,
                        Zobaczymy co będzie widniało jutro czy też pojutrze.

Comment

• alkow
                          Kapral Kuflowy Chlupacz
                          • 2008.03
                          • 34

Jeszcze 28 Warzenia

Nie wiem czym się sugerowali robiąc tą stronę ale 28 dni warzenia to trochę za dużo wystarczy parę godzin. Ciekawe ile w takiej technologi trwa fermentacja i leżakowanie.

Comment

• kishar
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2003.10
                            • 1691

Tak jak podejrzewałem na stronie cały czas informacja o 28 dniach. Zarejestrowaliście się na stronie ?? bo ja tak ale póki co nie dostałem od nich żadnego maila a do zapowiadanego otwarcia przecież coraz bliżej.

Comment

• Gopher
                              • 2007.10
                              • 450

Dostałem maila o tym że dopisało mnie do listy mailingowej.
                              Informacja z dzisiejszego Kuriera Lubelskiego:
                              Browar czynny od soboty

To będzie prawdziwa gratka dla lubelskich piwoszy. W sobotę rozpocznie działalność „Browar Restauracja Grodzka 15”.

Będą tu ważone trzy rodzaje piwa: pils, mocne i pszeniczne. – Zaczynamy 6 czerwca od godz. 12 – mówi Michał Buczyński, manager restauracji.

Nowy lokal może pomieścić jednocześnie 200 gości.
                              Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát

Comment

• kishar
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2003.10
                                • 1691

Dostałem maila o tym że dopisało mnie do listy mailingowej.
                                Informacja z dzisiejszego Kuriera Lubelskiego:

http://www.kurierlubelski.pl/module-...pid-72647.html
                                Znaczy się maila o tym że zapisało mnie do listy mailingowej też dostałem ale poza tym to nic. To pozostaje nam w takim razie wytrzymać jeszcze te kilka dni na otwarcie i oby na pyszne warzone na miejscu i dostępne w przystępnej cenie piwa

Comment

Przetwarzanie...
                                X