Nowy Dom Piwa w Gdyni?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ada13
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2004.03
    • 128

Nowy Dom Piwa w Gdyni?

W piątkowym trójmiejskim dodatku do "Gazety Wyborczej" przeczytałam reportaż o właścicielu klubu Pokład.I jedno zdanie dotyczące jego planów na przyszłość bardzo mnie zaciekawiło.

"(...)W okolicach Pokładu już w marcu otwarty będzie klub Chaplin, gdzie także będzie scena i koncerty, oraz Dom Piwa, czyli miejsce gdzie będzie się można napić około 20 gatunków złotego trunku z beczek(...)"

20 piw z kija to duży postęp w stosunku do Degustatornii.

Co Wy na to?Ktoś słyszał coś na ten temat?
  • kopyr
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2004.06
    • 9475

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ada13 Wyświetlenie odpowiedzi
    W piątkowym trójmiejskim dodatku do "Gazety Wyborczej" przeczytałam reportaż o właścicielu klubu Pokład.I jedno zdanie dotyczące jego planów na przyszłość bardzo mnie zaciekawiło.

"(...)W okolicach Pokładu już w marcu otwarty będzie klub Chaplin, gdzie także będzie scena i koncerty, oraz Dom Piwa, czyli miejsce gdzie będzie się można napić około 20 gatunków złotego trunku z beczek(...)"

20 piw z kija to duży postęp w stosunku do Degustatornii.

Co Wy na to?Ktoś słyszał coś na ten temat?
    Napisać to można wszystko. A jak będzie w rzeczywistości zobaczymy.
    blog.kopyra.com

Comment

• Seta
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.10
      • 6964

No to liczymy: Tatra, Tatra Mocna, Warka Jasne, Warka Strong, Żywiec, Heineken, Leżajsk, Freeq, Królewskie; Lech, Lech Free, Lech Lite, Tyskie Gronie, Tyskie Książęce, Pilsner Urquell, Dębowe Mocne, Żubr, Dog in the fog, Redd's, Redd's Red i... jest 20! Można? Można!

Comment

• piokl13
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2003.06
        • 946

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta Wyświetlenie odpowiedzi
        No to liczymy: Tatra, Tatra Mocna, Warka Jasne, Warka Strong, Żywiec, Heineken, Leżajsk, Freeq, Królewskie; Lech, Lech Free, Lech Lite, Tyskie Gronie, Tyskie Książęce, Pilsner Urquell, Dębowe Mocne, Żubr, Dog in the fog, Redd's, Redd's Red i... jest 20! Można? Można!
        Niedowiarki. W 3city duża ilość lanych piw z małych browarów powoli staje się standardem.

Comment

• skandal
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2002.05
          • 1439

Oj Piotrze teraz pojechałeś Gdzie oprócz Degustatorni są duże ilości lanych piw z małych bro w Trójmieście?

Comment

• piokl13
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2003.06
            • 946

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandal Wyświetlenie odpowiedzi
            Oj Piotrze teraz pojechałeś Gdzie oprócz Degustatorni są duże ilości lanych piw z małych bro w Trójmieście?
            Napisałem "powoli staje się". Może powinienem powolutku.

Comment

• kibi
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2004.07
              • 1875

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta Wyświetlenie odpowiedzi
              Widziałem coś podobnego koło zapory w Solinie. Nie pamiętam konkretnej liczby, ale reklama zachwalająca wielki wybór piwa beczkowego zainteresowała mnie pomimo, że byłem zmotoryzowany. W środku istotnie imponująca ilość marek ze wszystkich (!) koncernów .

Comment

• skandal
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2002.05
                • 1439

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piokl13 Wyświetlenie odpowiedzi
                Napisałem "powoli staje się". Może powinienem powolutku.
                Szkoda bo już myślałem że wiesz o czymś o czym ja nie wiem

Comment

Przetwarzanie...
                X