Strony www browarów
Collapse
X
-
Browar Kormoran właśnie uruchomił nową stronę internetową. W adresie trzeba wpisać http://bk.com.pl/ (bez "www"). Nowa strona w szacie graficznej warmińsko-mazurskiej przyrody. Można tam znaleźć informacje o browarze, o procesie warzenia piwa, opisy wszystkich piw z Browaru Kormoran oraz co najważniejsze listę punktów w całej Polsce, w których można kupić ich piwa, szczególnie te niepasteryzowane. Na stronie również znajduje się forum.Comment
-
„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.Comment
-
To browar amatorski. Posiada mikroinstalację browarniczą zbudowaną z garnków i innych przedmiotów kuchennych. Można go czasami zobaczyć dzięki uprzejmości jednego z właścicieli sklepu Dionizos w Radomiu
Poza tym Browar Zamkowy w Radomiu był już na tym forum chyba z niej raz omawiany.Comment
-
Browar Kormoran właśnie uruchomił nową stronę internetową. W adresie trzeba wpisać http://bk.com.pl/ (bez "www").Last edited by Rycho_128; 2009-08-07, 19:37.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
Ruszyła polska wersja czeskiego browaru Broumov (Opat)
mam nadzieję, że forumowiczom się spodobaComment
-
Jabłonowo w nowej szacie! Strona lepsza niż piwo
Hmmm - opracowanie graficzne wykonano w 2008 roku, ale przecież jeszcze ze 2 miesiące temu tej wersji nie było...Last edited by Pendragon; 2009-09-29, 17:40.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Może musiało odleżakować.
Co smakowitsze wyjątki:
Niebanalnym też czynnikiem stale motywującym wewnętrznie założycieli Browaru był fakt istniejących rodzinnych tradycji piwowarskich – przodkowie właścicieli, Roch i Jakub Zawadzcy w XIX wieku posiadali znane browary na Warszawskim Powiślu! Takiej tradycji nie można było zmarnować !!!
Szybko jednak okazało się iż dla uzyskania wysokiej jakości produktów (...)
(...) brzeczka piwna poddawana następnie fermentacji w jednym z 13 ogromnych tankofermentorów aby w fazie końcowej gotowe piwo mogło leżakować i nabierać smaku i aromatu (...)Last edited by żąleną; 2009-09-29, 18:58.Comment
-
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
-
-
Okocim już z porterem:
-
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Akurat dokładnie te 4 piwa z Krajana mam u siebie w Polo, czy to znaczy, że mam się spodziewać pojawienia się tam palety piw z Konstancina?
-
Comment