Strony www browarów
Collapse
X
-
„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.Comment
-
Ta kultowa strona wciąż aktualna, wciąż z tymi samymi głupotami w stylu:
"Produkcja piwa nadzorowana była przez Czeski Instytut Piwowarstwa Radecklarowe"
/zapewne chodziło o Hradec Kralove, w którym i tak nie było takie instytutu/Comment
-
Comment
-
piwaregionow.pl - nowy portal Ciechana + Lwówek (a dokładniej spółki odp. za dystrybucję)Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
Bardzo fajny... tylko chyba nikt tego nie uruchomił, bo w Gdańsku niczego mi nie znajduje.
No i już wiadomo po co im ten mail
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.Comment
-
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
-
-
Comment